Povezane vesti
"Davao sam joj mesečno 20.000 €": Asmin izneo sav prljav veš o Staniji, tvrdi da se snimala na sajtovima za odrasle
Mondo pre 8 minuta
Asmin Durdžić se već izvesno vreme prepucava sa Stanijom Dobrojević, svojom bivšom devojkom sa kojom je stavio tačku na vezu. Sada je izneo prljav veš sa starletom Stanijom Dobrojević, pa je priznao da je bivšoj devojci plaćao samo da ne prodaje intimni… »
"Davao sam joj mesečno 20.000 evra samo da..." Asmin ponovo udara na Staniju: Izneo prljavu tajnu o njoj
Telegraf pre 53 minuta
Asmin Durdžić se već izvesno vreme prepucava sa Stanijom Dobrojević, svojom bivšom devojkom sa kojom je stavio tačku na vezu. Sada je izneo prljav veš sa starletom Stanijom Dobrojević, pa je priznao da je bivšoj devojci plaćao samo da ne prodaje intimni… »
Asmin otkrio najprljaviji tajni život Stanije: Dao joj 20.000 evra da ne snima za sajt za odrasle!
Kurir pre 8 sati
Asmin Durdžić izneo je prljav veš iz veze sa starletom Stanijom Dobrojević, tvrdeći da joj je davao novac kako ne bi prodavala intimni sadržaj na sajtu za odrasle. Naime, gostujući u emisiji „Pitanja novinara“, Durdžić je odgovarao na brojna pitanja, a… »
"Plaćao sam joj mesečno, dao sam joj 20.000 evra samo da ne snima na sajtu za odrasle": Isplivala najprljavija tajna Asmina i…
Blic pre 8 sati
Komentarisao je njene postupke unutar veze i naveo okolnosti koje su ga razočarale. Aneli se umešala i stala na Stanijinu stranu. Asmin Durdžić izneo je prljav veš iz veze sa starletom Stanijom Dobrojević, te tvrdi da joj je davao pare samo da ona ne bi… »
Vesti dana »
Evroposlanik Helmut Brendšteter za N1: Sa autokratskim režimom Aleksandra Vučića Srbija se ne uklapa u EU
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Italija osudila puštanje na slobodu vlasnika izgorelog bara u Kran Montani i povukla svog ambasadora
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
"Amerika je pokrenula važno pitanje" Oglasio se Zelenski nakon pregovora u Abu Dabiju, otkrio mogući termin novog sastanka
Blic pre 18 minutajoš 24 povezane