Повезане вести

Остоја Мијаиловић потврдио да је Партизан потписао уговоре са двојицом српских играча

Остоја Мијаиловић потврдио да је Партизан потписао уговоре са двојицом српских играча

Данас пре 4 сати
КК Партизан је остварио велику победу над Хапоелом у мечу 24. кола Евролиге. Гостујући на „СОС каналу“, први човек црно-белих Остоја Мијаиловић је истакао да Партизан не сме да изгледа као легија странаца, те да најмање половина… »
Откривено који домаћи играчи стижу у Партизан! Већ су носили дрес црно-белих! Један је херој Србије из Сарајева!

Откривено који домаћи играчи стижу у Партизан! Већ су носили дрес црно-белих! Један је херој Србије из Сарајева!

Курир пре 6 сати
Црно-бели су решили да од наредне сезоне окосницу тима чине домаћи играчи и већ су озбиљно прионули на посао. Први човек Партизана Остоја Мијаиловић у разговору за "Сос канал" открио је да је клуб потписао уговоре за наредну… »
Мистерија у Хумској откривена: Остоја потписао двојицу, имена више нису тајна!

Мистерија у Хумској откривена: Остоја потписао двојицу, имена више нису тајна!

Хот спорт пре 7 сати
Црно-бели враћају проверена имена – Танасковић и Милетић опет у фокусу Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић открио је да су потписани уговори са двојицом домаћих кошаркаша, али је у том тренутку одлучио да не изађе у јавност… »
Мијаиловић најавио повратак домаћих играча: Откривена тајна - ево кога Партизан доводи у клуб

Мијаиловић најавио повратак домаћих играча: Откривена тајна - ево кога Партизан доводи у клуб

Мондо пре 7 сати
Председник Партизана Остоја Мијаиловић говорио је о српским појачањима у парном ваљку и том приликом открио је да су два потписа "осигурана". Међутим, није прецизирао имена, али појавила се информација да је реч о Николи… »
Сада је све јасно: Председник КК Партизан најавио долазак два српска играча за наредну сезону, познато и који је то двојац

Сада је све јасно: Председник КК Партизан најавио долазак два српска играча за наредну сезону, познато и који је то двојац

Вечерње новости пре 9 сати
Председник КК Партизан, Остоја Мијаиловић, гостовао је на СоС каналу, те најавио да су црно-бели већ завршили два српска кошаркаша за наредну сезону, а сада је познато и који је то двојац. ФОТО: Н. Скендерија Наиме, према… »
Остоја све шокирао: „Нудио сам Жељку Обрадовић да буде председник КК Партизан!“

Остоја све шокирао: „Нудио сам Жељку Обрадовић да буде председник КК Партизан!“

Хот спорт пре 10 сати
Ово до сада није откривено јавности Остоја Мијаиловић изјавио је да је два пута понудио Жељку Обрадовићу место председника Партизана, али је трофејни тренер то одбио уз образложење да је искључиво тренер. Председник Партизан… »
Остоја Мијаиловић: “Понудио сам Жељку Обрадовићу место председника Партизана, ево зашто је одбио”

Остоја Мијаиловић: “Понудио сам Жељку Обрадовићу место председника Партизана, ево зашто је одбио”

Телеграф пре 10 сати
Председник Партизана гостовао је код новинара Владана Тегелтије на СОС каналу у емисији "Зона пресс", а отм приликом одговарао је на најактуелније теме у вези са кризом у клубу и објаснио из свог угла како су изгледаи последњи… »

Вести дана »