Povezane vesti
Zavist: Emocija koju često prikrivamo
BBC News pre 12 sati
Zavist je osećanje neprijatnosti koje se javlja kada spoznamo da drugi poseduju nešto što je predmet naše želje, kažu psiholozi. Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane… »
NIN pre 12 sati
Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane devojke u teretani i kada čujem koliko lako drugi organizuju vreme. Tada osetim mešavinu besa, tuge i stida. I zavist koju prati… »
Radio 021 pre 12 sati
Zavist je osećanje neprijatnosti koje se javlja kada spoznamo da drugi poseduju nešto što je predmet naše želje, kažu psiholozi. Getty Images Za razliku od zavisti, ljubomora se javlja kad se plašimo da ćemo izgubiti nešto što već imamo, najčešće u… »
Danas pre 12 sati
Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane devojke u teretani i kada čujem koliko lako drugi organizuju vreme. Tada osetim mešavinu besa, tuge i stida. I zavist koju prati… »
Južne vesti pre 12 sati
Getty Images Za razliku od zavisti, ljubomora se javlja kad se plašimo da ćemo izgubiti nešto što već imamo, najčešće u odnosima Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane… »
Vesti dana »
Nova pucnjava u Mineapolisu – preminuo muškarac koga su ranili federalni agenti
RTS pre 9 minutajoš 39 povezanih
Sijarto: Na izborima u aprilu će se odlučiti da li će pobediti Ukrajina ili Mađarska
Euronews pre 3 satajoš 38 povezanih
Prebilič u poseti Novom Sadu: Neverovatno kakve se stvari dešavaju u 21. veku, diskurs vlasti kao tinejdžera
Radio 021 pre 7 satijoš 31 povezana
Poznati svi parovi osmine finala Australijan opena u ženskom i muškom singlu
Danas pre 6 satijoš 95 povezanih
Novi detalji prodaje: NIS preuzima zajednička kompanija MOL-a i ADNOC-a
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih