Povezane vesti
Zavist: Emocija koju često prikrivamo
NIN 24.01.2026
Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane devojke u teretani i kada čujem koliko lako drugi organizuju vreme. Tada osetim mešavinu besa, tuge i stida. I zavist koju prati… »
Radio 021 24.01.2026
Zavist je osećanje neprijatnosti koje se javlja kada spoznamo da drugi poseduju nešto što je predmet naše želje, kažu psiholozi. Getty Images Za razliku od zavisti, ljubomora se javlja kad se plašimo da ćemo izgubiti nešto što već imamo, najčešće u… »
Danas 24.01.2026
Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane devojke u teretani i kada čujem koliko lako drugi organizuju vreme. Tada osetim mešavinu besa, tuge i stida. I zavist koju prati… »
Južne vesti 24.01.2026
Getty Images Za razliku od zavisti, ljubomora se javlja kad se plašimo da ćemo izgubiti nešto što već imamo, najčešće u odnosima Sigurna sam da ne postoji osećaj od kog mi je više neprijatno. Kad vidim ljude čiji životi izgledaju sređeno, disciplinovane… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 0 minutajoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana