Повезане вести

Кија се хитно огласила због Каспера! Откривено да ли су се мували, споменула и Наташу Беквалац: Прво да видимо да ли ће Мину…

Кија се хитно огласила због Каспера! Откривено да ли су се мували, споменула и Наташу Беквалац: Прво да видимо да ли ће Мину…

Курир 24.01.2026
У јавности су се појавиле поруке за које се тврди да их је Мане Ћурувија, вереник Мине Костић, познатији као Каспер, слао певачици Наташи Беквалац, након чега се поводом целе ситуације огласила и Кија Коцкар. Коцкарева је стала у… »
"Имам број од Манета": Ова јавна личност брани Каспера, тврди да су поруке о женидби Наташе Беквалац лажне

"Имам број од Манета": Ова јавна личност брани Каспера, тврди да су поруке о женидби Наташе Беквалац лажне

Мондо 24.01.2026
Љубавна прича Каспера и Мине једна је од најинтригантнијих тренутно на јавној сцени, а од како је он дошао у Србију и дао први интервју за Блиц, о његовој прошлости не престаје да се коментарише на мрежама. Сада су испливале… »
Каспер се огласио након што се открило да се удварао Наташи Беквалац: Мина хитно реаговала, он све шокирао речима

Каспер се огласио након што се открило да се удварао Наташи Беквалац: Мина хитно реаговала, он све шокирао речима

Мондо 24.01.2026
Јавност још увек прича о веридби Мине Костић пред камерама, а друштвене мреже су се усијале због порука које је њен изабраник Мане Ћурувија Каспер остављао Наташи Беквалац. Мина је одмах реаговала и упутила новинаре на њега за… »
"Ја то радим увек, наставићу", огласио се Каспер после сазнања да се удварао Наташи, Мина одмах реаговала

"Ја то радим увек, наставићу", огласио се Каспер после сазнања да се удварао Наташи, Мина одмах реаговала

Телеграф 24.01.2026
Иако је ових дана у фокусу вест да су се верили Мина Костић и њен партнер Мане Ћурувија Каспер, друштвене мреже су се усијале због порука које је њен изабраник Мане Ћурувија Каспер остављао Наташи Беквалац. Мина није ћутала… »
"Ја то радим увек, наставићу" Каспер се огласио након што се открило да се удварао Наташи Беквалац, Мина хитно реаговала

"Ја то радим увек, наставићу" Каспер се огласио након што се открило да се удварао Наташи Беквалац, Мина хитно реаговала

Блиц 24.01.2026
Каспер је ситуацију објаснио као исказивање поштовања. Његови коментари се тичу емоција и пријатељства. Јавност још увек прича о веридби Мине Костић пред камерама, а друштвене мреже су се усијале због порука које је њен… »
Погледајте поруке које је Каспер остављао Наташи Беквалац! Пре само 16 месеци причао да хоће да је жени

Погледајте поруке које је Каспер остављао Наташи Беквалац! Пре само 16 месеци причао да хоће да је жени

Телеграф 24.01.2026
Певачицу Мину Костић запросио је њен емотивни партнер Мане Ћурувија, познатији као Каспер, уживо у емисији "Амиџи шоу", а она је одмах рекла - "да". Након тога Телеграф.рс је дошао у посед порука које је Каспер слао особи, чије… »
Кија брани Каспера због наводних порука удварања Наташи Беквалац: "Имам Манетов број, није му та слика"

Кија брани Каспера због наводних порука удварања Наташи Беквалац: "Имам Манетов број, није му та слика"

Телеграф 24.01.2026
Након што су у јавности испливале поруке које је вереник Мине Костић, Мане Ћурувија алијас Каспер наводно слао за Наташу Беквалац, огласила се Кија Коцкар. Кија Коцкар стала је у одбарану Касперу, тврдећи да има његов прави број… »
Кија Коцкар брани Каспера. Након прича да је хтео да жени Наташу Беквалац тврди: "Лажне поруке, ја имам његов број"

Кија Коцкар брани Каспера. Након прича да је хтео да жени Наташу Беквалац тврди: "Лажне поруке, ја имам његов број"

Блиц 24.01.2026
Појавила се контроверза око порука које је Каспер наводно слао певачици Наташи Беквалац пре 16 месеци. Кија Коцкар је реаговала на ситуацију, тврдећи да су поруке фингиране Љубавна прича Каспера и Мине једна је од… »
Каспер био верен са још једном Српкињом: Испливали скандалозни детаљи, Мина ће доживети нервни слом?

Каспер био верен са још једном Српкињом: Испливали скандалозни детаљи, Мина ће доживети нервни слом?

Мондо 24.01.2026
Вереник Мине Костић, Мане Ћурувија, познатији као Каспер, изазвао је велику пажњу јавности након што је ступио у везу са познатом певачицом Мином Костић. Будући да је већ на самом почетку њихове романсе настао прави бум… »
Ексклузивне фотографије! Каспер био верен са још једном женом, детаљи ће вас најежити: "На исти начин је..."

Ексклузивне фотографије! Каспер био верен са још једном женом, детаљи ће вас најежити: "На исти начин је..."

Телеграф 24.01.2026
Вереник Мине Костић, Мане Ћурувија, познатији као Каспер, изазвао је велику пажњу јавности након што је ступио у везу са познатом певачицом Мином Костић. Будући да је већ на самом почетку њихове романсе настао прави бум… »
"Не разумеју дубину своје душе" Ово су коментари које је Каспер остављао Наташи Беквалац - сазнало се да је хтео да је ожени…

"Не разумеју дубину своје душе" Ово су коментари које је Каспер остављао Наташи Беквалац - сазнало се да је хтео да је ожени…

Блиц 24.01.2026
Наводи се да су објављене преписке које откривају Касперово дивљење према Наташи, док он тврди да су поруке монтиране. Овим поводом, Каспер је негирао аутентичност порука и истакао да су оне производ манипулисања. Док јавност… »
Минин каспер опседао Наташу Беквалац: Испливале поруке, ево шта јој је све писао! (Фото)

Минин каспер опседао Наташу Беквалац: Испливале поруке, ево шта јој је све писао! (Фото)

Курир 24.01.2026
Након што је у јавности осванула преписка у којој наводно Мане Ћурувија Каспер наводи пријатељу да жели да ожени Наташу Беквалац, испливали су коментари које је вереник Мине Костић остављао испод фотографија поп певачице… »
"Наставићу то да радим и с мининим колегама" Огласио се Каспер након што су испливале поруке које је писао Наташи Беквалац…

"Наставићу то да радим и с мининим колегама" Огласио се Каспер након што су испливале поруке које је писао Наташи Беквалац…

Курир 24.01.2026
Горећа тема недељама је однос Мине Костић и њеног партнера Манета Ћурувије Каспера. Сваког дана испливавају неке нове информације о прошлости партнера певачице, а најсвежија прича је да се Каспер удварао Мининој колегиници… »

Вести дана »