Povezane vesti
"Imam broj od Maneta": Ova javna ličnost brani Kaspera, tvrdi da su poruke o ženidbi Nataše Bekvalac lažne
Mondo pre 39 minuta
Ljubavna priča Kaspera i Mine jedna je od najintrigantnijih trenutno na javnoj sceni, a od kako je on došao u Srbiju i dao prvi intervju za Blic, o njegovoj prošlosti ne prestaje da se komentariše na mrežama. Sada su isplivale poruke kako je pre 16… »
Kasper se oglasio nakon što se otkrilo da se udvarao Nataši Bekvalac: Mina hitno reagovala, on sve šokirao rečima
Mondo pre 39 minuta
Javnost još uvek priča o veridbi Mine Kostić pred kamerama, a društvene mreže su se usijale zbog poruka koje je njen izabranik Mane Ćuruvija Kasper ostavljao Nataši Bekvalac. Mina je odmah reagovala i uputila novinare na njega za komentar, dok je on imao… »
"Ja to radim uvek, nastaviću", oglasio se Kasper posle saznanja da se udvarao Nataši, Mina odmah reagovala
Telegraf pre 1 sat
Iako je ovih dana u fokusu vest da su se verili Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija Kasper, društvene mreže su se usijale zbog poruka koje je njen izabranik Mane Ćuruvija Kasper ostavljao Nataši Bekvalac. Mina nije ćutala već je novinare uputila na… »
"Ja to radim uvek, nastaviću" Kasper se oglasio nakon što se otkrilo da se udvarao Nataši Bekvalac, Mina hitno reagovala
Blic pre 2 sata
Kasper je situaciju objasnio kao iskazivanje poštovanja. Njegovi komentari se tiču emocija i prijateljstva. Javnost još uvek priča o veridbi Mine Kostić pred kamerama, a društvene mreže su se usijale zbog poruka koje je njen izabranik Mane Ćuruvija… »
Kija se hitno oglasila zbog Kaspera! Otkriveno da li su se muvali: Prvo da vidimo da li će Minu da ženi, imam njegov broj...
Kurir pre 1 sat
U javnosti su se pojavile poruke za koje se tvrdi da ih je Mane Ćuruvija, verenik Mine Kostić, poznatiji kao Kasper, slao pevačici Nataši Bekvalac, nakon čega se povodom cele situacije oglasila i Kija Kockar. Kockareva je stala u odbranu Kaspera, te… »
Pogledajte poruke koje je Kasper ostavljao Nataši Bekvalac! Pre samo 16 meseci pričao da hoće da je ženi
Telegraf pre 4 sati
Pevačicu Minu Kostić zaprosio je njen emotivni partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, uživo u emisiji "Amidži šou", a ona je odmah rekla - "da". Nakon toga Telegraf.rs je došao u posed poruka koje je Kasper slao osobi, čije ime redakciji poznato… »
Kija brani Kaspera zbog navodnih poruka udvaranja Nataši Bekvalac: "Imam Manetov broj, nije mu ta slika"
Telegraf pre 4 sati
Nakon što su u javnosti isplivale poruke koje je verenik Mine Kostić, Mane Ćuruvija alijas Kasper navodno slao za Natašu Bekvalac, oglasila se Kija Kockar. Kija Kockar stala je u odbaranu Kasperu, tvrdeći da ima njegov pravi broj i da nije on slao poruke… »
Kija Kockar brani Kaspera. Nakon priča da je hteo da ženi Natašu Bekvalac tvrdi: "Lažne poruke, ja imam njegov broj"
Blic pre 4 sati
Pojavila se kontroverza oko poruka koje je Kasper navodno slao pevačici Nataši Bekvalac pre 16 meseci. Kija Kockar je reagovala na situaciju, tvrdeći da su poruke fingirane Ljubavna priča Kaspera i Mine jedna je od najintrigantnijih trenutno na javnoj… »
Kasper bio veren sa još jednom Srpkinjom: Isplivali skandalozni detalji, Mina će doživeti nervni slom?
Mondo pre 4 sati
Verenik Mine Kostić, Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je stupio u vezu sa poznatom pevačicom Minom Kostić. Budući da je već na samom početku njihove romanse nastao pravi bum, naročito posle Minine izjave da… »
Ekskluzivne fotografije! Kasper bio veren sa još jednom ženom, detalji će vas naježiti: "Na isti način je..."
Telegraf pre 5 sati
Verenik Mine Kostić, Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je stupio u vezu sa poznatom pevačicom Minom Kostić. Budući da je već na samom početku njihove romanse nastao pravi bum, naročito posle Minine izjave da… »
"Ne razumeju dubinu svoje duše" Ovo su komentari koje je Kasper ostavljao Nataši Bekvalac - saznalo se da je hteo da je oženi…
Blic pre 7 sati
Navodi se da su objavljene prepiske koje otkrivaju Kasperovo divljenje prema Nataši, dok on tvrdi da su poruke montirane. Ovim povodom, Kasper je negirao autentičnost poruka i istakao da su one proizvod manipulisanja. Dok javnost još uvek priča o… »
Minin kasper opsedao Natašu Bekvalac: Isplivale poruke, evo šta joj je sve pisao! (Foto)
Kurir pre 6 sati
Nakon što je u javnosti osvanula prepiska u kojoj navodno Mane Ćuruvija Kasper navodi prijatelju da želi da oženi Natašu Bekvalac, isplivali su komentari koje je verenik Mine Kostić ostavljao ispod fotografija pop pevačice, pretežno tokom 2024. godine. U… »
"Nastaviću to da radim i s mininim kolegama" Oglasio se Kasper nakon što su isplivale poruke koje je pisao Nataši Bekvalac…
Kurir pre 7 sati
Goreća tema nedeljama je odnos Mine Kostić i njenog partnera Maneta Ćuruvije Kaspera. Svakog dana isplivavaju neke nove informacije o prošlosti partnera pevačice, a najsvežija priča je da se Kasper udvarao Mininoj koleginici, Nataši Bekvalac. On se juče… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 4 satijoš 31 povezana