Povezane vesti

„Bila bih najsrećnija da mi se to sad desi“: Marija Mikić priželjkuje ljubav Mine Kostić i Kaspera

„Bila bih najsrećnija da mi se to sad desi“: Marija Mikić priželjkuje ljubav Mine Kostić i Kaspera

Nova pre 8 sati
Pevačica Marija Mikić dala je komentar na aktuelna dešavanja kod svojih kolega. Ona je govorila je o početku Nove 2026. godine, željama i planovima za karijeru. Marija Mikić kaže da je u Novoj godini sve krenulo lepo i da se iskreno nada da će tako i da… »
"Bila bih najsrećnija da mi se to sad desi", Marija Mikić priželjkuje ljubav Mine i Kaspera: "Ona ne bira"

"Bila bih najsrećnija da mi se to sad desi", Marija Mikić priželjkuje ljubav Mine i Kaspera: "Ona ne bira"

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Marija Mikić nastupila je sinoć u Nacionalnoj klasi, a pred sam nastup pred semom silom je sumirala dešavanja i dala komentar na aktuelna dešavanja kod svojih kolega. Ona je govorila je o početku Nove 2026. godine, željama i planovima za… »
"Bila bih najsrećnija da mi se desi isto" Marija Mikić prokomentarisala ljubav Mine Kostić i Kaspera: "Neka se vole i dokažu…

"Bila bih najsrećnija da mi se desi isto" Marija Mikić prokomentarisala ljubav Mine Kostić i Kaspera: "Neka se vole i dokažu…

Blic pre 9 sati
Pevačica ističe značaj postepenog ostvarivanja ciljeva i afirmativnih misli u njenom životu. Komentariše ljubav Mine Kostić i Kaspera, izražavajući želje za njihovu sreću i uspeh. Pevačica Marija Mikić pred naše kamere govorila je o početku Nove 2026… »
"Volela bih da se i meni isto dogodi" Marija Mikić prokomentarisla je ljubavnu romansu Mine Kostić i Kaspera

"Volela bih da se i meni isto dogodi" Marija Mikić prokomentarisla je ljubavnu romansu Mine Kostić i Kaspera

Kurir pre 10 sati
Mediji su nedavno upitali Mariju Mikić za komentar na prosidbu Kaspera i Mine Kostić u emisiji. Marija je iskreno priznala da je predosetila da će se ovako nešto dogoditi. - Ja sam predosetila da će on nju da veri, u emisiji, želim im sve najlepše, želim… »

Vesti dana »