Povezane vesti
Šuga kod dece i odraslih: simptomi, lečenje i prevencija
Moj Novi Sad pre 26 dana
Pedijatar Saša Milićević izjavio je danas da su lična higijena i redovni pregledi najvažniji kako bi se sprečilo širenje šuge i istakao da kada jedan član porodice dobije šugu, svi članovi porodice moraju da se leče. Milićević je rekao za novinsku… »
Jak svrab, naročito noću, prvi je simptom. Kada jedan član porodice ovo dobije, svi moraju da se leče!
Dnevnik pre 26 dana
Pedijatar Saša Milićević izjavio je danas da su lična higijena i redovni pregledi najvažniji kako bi se sprečilo širenje šuge i istakao da kada jedan član porodice dobije šugu, svi članovi porodice moraju da se leče. Milićević je rekao za Tanjug da je… »
Pedijatar Milićević: Higijena najvažnija u sprečavanju širenja šuge, kad jedan član porodice oboli, svi moraju da se leče…
Newsmax Balkans pre 26 dana
Pedijatar Saša Milićević izjavio je da su lična higijena i redovni pregledi najvažniji kako bi se sprečilo širenje šuge i istakao da kada jedan član porodice dobije šugu, svi članovi porodice moraju da se leče. Milićević je rekao da je prvi i osnovni… »
Higijena i pregledi najvažniji u borbi protiv šuge
Politika pre 26 dana
Prvi i osnovni simptom šuge jak svrab, naročito noću. Pedijatar Saša Milićević izjavio je danas da su lična higijena i redovni pregledi najvažniji kako bi se sprečilo širenje šuge i istakao da kada jedan član porodice dobije šugu, svi članovi porodice… »
Milićević: Higijena i pregledi najvažniji kako bi se sprečilo širenje šuge
Telegraf pre 26 dana
Pedijatar Saša Milićević izjavio je danas da su lična higijena i redovni pregledi najvažniji kako bi se sprečilo širenje šuge i istakao da kada jedan član porodice dobije šugu, svi članovi porodice moraju da se leče. Milićević je rekao za Tanjug da je… »
Vesti dana »
Hit Dare Bubamare zagrmeo iz svlačionice Zvezde posle pobede u Francuskoj
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Tramp: Obamina izjava o vanzemaljcima je otkrivanje poverljivih informacija
Insajder pre 1 satjoš 3 povezane