Povezane vesti

"Tata, boli me, ne mogu više" Ispovest oca Milene (34) iz Prokuplja koja je preminula od sepse nakon što je vraćena kući posle…

"Tata, boli me, ne mogu više" Ispovest oca Milene (34) iz Prokuplja koja je preminula od sepse nakon što je vraćena kući posle…

Blic pre 2 sata
Otac Milene Kitanović smatra da je neadekvatno lečenje u bolnici u Prokuplju dovelo do komplikacije i smrti njegove ćerke Medicinski nadzor je pokrenut od strane zdravstvenih institucija radi utvrđivanja odgovornosti u ovom slučaju. “Nema sumnje da je… »
Otac Milene Kitanović otkrio šta se desilo u Kliničkom centru: Krivi lekare za smrt ćerke, umrla od sepse

Otac Milene Kitanović otkrio šta se desilo u Kliničkom centru: Krivi lekare za smrt ćerke, umrla od sepse

Mondo pre 3 sata
Milena Kitanović (34) iz Prokuplja preminula je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu posle operacije 11. januara ove godine, tri dana nakon što je otišla kod lekara u Prokuplju zbog bolova u stomaku. Prvobitno je poslata kući od strane lekara u… »
"Sramota je šta su doktori uradili mojoj ćerki!" Za smrt Milene Kitanović otac okrivio lekare, ispričao šta se sve desilo u…

"Sramota je šta su doktori uradili mojoj ćerki!" Za smrt Milene Kitanović otac okrivio lekare, ispričao šta se sve desilo u…

Kurir pre 7 sati
Milena Kitanović (34) iz Prokuplja preminula je u niškom Kliničkom centru, nakon operacije 11. januara, samo tri dana nakon što se sa bolovima u stomaku javila lekarima u Prokuplju. Porodica tvrdi da lekari u Zdravstvenom centru u Prokuplju nisu… »

Vesti dana »