Povezane vesti
'Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane': Navijači ljuti, FIFA se pravda
BBC News 24.01.2026
FIFA je saopštila da je stiglo čak 500 miliona zahteva za karte, uprkos kritikama zbog visokih cena - BBC je istraživao kakve su cene ulaznica u odnosu na prethodne turnire i razgovarao sa navijačima o njihovim troškovima i planovima. Gvido Peralta… »
'Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane': Navijači ljuti, FIFA se pravda
NIN 24.01.2026
Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. "Za Katar su me karte koštale 1.470… »
‘Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane’: Navijači ljuti, FIFA se pravda
Danas 24.01.2026
Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. „Za Katar su me karte koštale 1.470… »
Radio 021 24.01.2026
FIFA je saopštila da je stiglo čak 500 miliona zahteva za karte, uprkos kritikama zbog visokih cena - BBC je istraživao kakve su cene ulaznica u odnosu na prethodne turnire i razgovarao sa navijačima o njihovim troškovima i planovima. Getty Images Gvido… »
‘Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane’: Navijači ljuti, FIFA se pravda
Južne vesti 24.01.2026
Getty Images Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. „Za Katar su me karte… »
Vesti dana »
Zašto je Vladimir Putin najveći pobednik rata u Iranu: "Bio pred bolnim izborom, pa preko noći dobio poklon"
Telegraf pre 1 satjoš 97 povezanih
Građani Kragujevca prikupljali potpise za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Radio 021 pre 20 minutajoš 41 povezana
Uživo - Irance danas čeka pakao! Mediji javljaju da je Modžtaba ranjen, ubijen komandant Hezbolaha
Mondo pre 1 satjoš 56 povezanih
Zašto Rusija, koja želi zadržati dobre odnose s Vašingtonom, pomaže Iranu u ciljanju američkih snaga?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 40 povezanih