Povezane vesti
'Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane': Navijači ljuti, FIFA se pravda
BBC News pre 21 dana
FIFA je saopštila da je stiglo čak 500 miliona zahteva za karte, uprkos kritikama zbog visokih cena - BBC je istraživao kakve su cene ulaznica u odnosu na prethodne turnire i razgovarao sa navijačima o njihovim troškovima i planovima. Gvido Peralta… »
'Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane': Navijači ljuti, FIFA se pravda
NIN pre 21 dana
Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. "Za Katar su me karte koštale 1.470… »
‘Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane’: Navijači ljuti, FIFA se pravda
Danas pre 21 dana
Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. „Za Katar su me karte koštale 1.470… »
‘Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane’: Navijači ljuti, FIFA se pravda
Južne vesti pre 21 dana
Getty Images Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. „Za Katar su me karte… »
Radio 021 pre 21 dana
FIFA je saopštila da je stiglo čak 500 miliona zahteva za karte, uprkos kritikama zbog visokih cena - BBC je istraživao kakve su cene ulaznica u odnosu na prethodne turnire i razgovarao sa navijačima o njihovim troškovima i planovima. Getty Images Gvido… »
Vesti dana »
Optužbe potresaju Kremlj: "Spreman je da upotrebi hemijsko oružje"
B92 pre 42 minutajoš 27 povezanih
Četvrti dan blokade u Mrčajevcima, poljoprivrednici od srede najavljuju radikalizaciju
Morava info pre 1 satjoš 22 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: danas oblačno sa kišom i snegom na planinama, sutra hladno i vetrovito
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 24 povezane
(BLOG) Protest u Valjevu: Studenti kažu da su legitimisani u stanici, policajci sa fantomkama dočekivali ljude
N1 Info pre 21 minutajoš 11 povezanih