Povezane vesti

'Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane': Navijači ljuti, FIFA se pravda

'Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane': Navijači ljuti, FIFA se pravda

BBC News pre 21 dana
FIFA je saopštila da je stiglo čak 500 miliona zahteva za karte, uprkos kritikama zbog visokih cena - BBC je istraživao kakve su cene ulaznica u odnosu na prethodne turnire i razgovarao sa navijačima o njihovim troškovima i planovima. Gvido Peralta… »

NIN pre 21 dana
Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. "Za Katar su me karte koštale 1.470… »
‘Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane’: Navijači ljuti, FIFA se pravda

‘Obožavam Mundijal, ali cene su zaista preterane’: Navijači ljuti, FIFA se pravda

Danas pre 21 dana
Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. „Za Katar su me karte koštale 1.470… »

Južne vesti pre 21 dana
Getty Images Gvido Peralta, računovođa i veliki navijač argentinske fudbalske reprezentacije, počeo je da štedi za Svetsko prvenstvo 2026. čim se završilo prethodno u Kataru. Međutim, nije očekivao da će ga sve baš toliko koštati. „Za Katar su me karte… »

Radio 021 pre 21 dana
FIFA je saopštila da je stiglo čak 500 miliona zahteva za karte, uprkos kritikama zbog visokih cena - BBC je istraživao kakve su cene ulaznica u odnosu na prethodne turnire i razgovarao sa navijačima o njihovim troškovima i planovima. Getty Images Gvido… »

Vesti dana »