Povezane vesti
Hulio Iglesijas: Tužba nanela nepopravljivu štetu mojoj reputaciji
N1 Info 24.01.2026
Španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je da je, uprkos tome što je tužba za seksualne napade protiv njega odbačena, sve to nanelo nepopravljivu štetu njegovoj karijeri, preneli su španski mediji. “Uništili su mi reputaciju i šta sada?“, dodao je… »
Hulio Iglesijas: Tužba nanela nepopravljivu štetu mojoj reputaciji
Euronews 24.01.2026
Španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je da je, uprkos tome što je tužba za seksualne napade protiv njega odbačena, sve to nanelo nepopravljivu štetu njegovoj karijeri, preneli su danas španski mediji. “Uništili su mi reputaciju i šta sada?“, dodao je… »
Hulio Iglesijas: Iako odbačena, tužba nanela nepopravljivu štetu mojoj reputaciji
Politika 24.01.2026
Špansko pravosuđe sinoć je odbacilo tužbu protiv španskog umetnika Hulija Iglesijasa za seksualni napad. Španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je da je, uprkos tome što je tužba za seksualne napade protiv njega odbačena, sve to nanelo nepopravljivu… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Borba sa vatrom u Deliblatskoj peščari, evakuisana obližnja naselja
BBC News pre 58 minutajoš 30 povezanih
Dečak ubio četvoro u školi u Tajlandu, prethodno i njegove babu i dedu
BBC News pre 38 minutajoš 30 povezanih
Varljivo leto – temperatura do 37 stepeni, popodne stižu pljuskovi i lokalne oluje
RTS pre 18 minutajoš 29 povezanih
U hitnoj pomoći najviše se javljali pacijenti sa vrtoglavicom, visokim pritiskom i temperaturom
Glas Šumadije pre 1 satjoš 14 povezanih
Za vikend se nastavlja Superliga Srbije, Zvezda se protiv Novog Pazara sprema za Evropu
Politika pre 18 minutajoš 20 povezanih