Povezane vesti
Hulio Iglesijas: Tužba nanela nepopravljivu štetu mojoj reputaciji
N1 Info 24.01.2026
Španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je da je, uprkos tome što je tužba za seksualne napade protiv njega odbačena, sve to nanelo nepopravljivu štetu njegovoj karijeri, preneli su španski mediji. “Uništili su mi reputaciju i šta sada?“, dodao je… »
Hulio Iglesijas: Tužba nanela nepopravljivu štetu mojoj reputaciji
Euronews 24.01.2026
Španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je da je, uprkos tome što je tužba za seksualne napade protiv njega odbačena, sve to nanelo nepopravljivu štetu njegovoj karijeri, preneli su danas španski mediji. “Uništili su mi reputaciju i šta sada?“, dodao je… »
Hulio Iglesijas: Iako odbačena, tužba nanela nepopravljivu štetu mojoj reputaciji
Politika 24.01.2026
Špansko pravosuđe sinoć je odbacilo tužbu protiv španskog umetnika Hulija Iglesijasa za seksualni napad. Španski pevač Hulio Iglesijas izjavio je da je, uprkos tome što je tužba za seksualne napade protiv njega odbačena, sve to nanelo nepopravljivu… »
Vesti dana »
Radnici NIS-a uhapšeni zbog pronevere: Gorivo za avione pretakali u privatno vozilo
N1 Info pre 43 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Insajder pre 13 minutajoš 14 povezanih
„Setite se tog velikog komada leda“: Tramp se opet obrušio na NATO, Rute mu odao priznaje za Iran
Danas pre 18 minutajoš 14 povezanih