Povezane vesti

Sabalenka poručila: „Čekam da mi Novak kaže da sam njegova partnerka iz snova“

Sabalenka poručila: „Čekam da mi Novak kaže da sam njegova partnerka iz snova“

Nova pre 14 minuta
Novak Đoković i Arina Sabalenka u miks dublu mogli bi da postanu jedna od najatraktivnijih kombinacija na teniskoj sceni, a dvostruka šampionka Australijan opena nije krila da joj se ideja dopada. Nakon što je izborila plasman u četvrtfinale Australijan… »
Sabalenka otkrila: Čekam poruku Novaka Đokovića - nikada je nisam dobila (video)

Sabalenka otkrila: Čekam poruku Novaka Đokovića - nikada je nisam dobila (video)

Večernje novosti pre 35 minuta
NAJBOLjA teniserka planete Arina Sabalenka dobro se zabavila na konferenciji za medije. FOTO: Printskrin/Iks/TheTennisLetter Beloruskinja je govorila o mogućem miks dublu sa Novakom Đokovićem. - Možda na Ju-Es openu ove godine. Još uvek čekam. Jedva me… »
"Čekam da mi Novak napiše da sam mu savršena partnerka": Sabalenka se pred kamerama obratila Đokoviću

"Čekam da mi Novak napiše da sam mu savršena partnerka": Sabalenka se pred kamerama obratila Đokoviću

Mondo pre 1 sat
Arina Sabalenka prošla je u četvrtfinale Australijan opena, čeka meč sa Ivom Jović, a pre toga je napravila šou. Na konferenciji za medije pitali su je da li razmišlja o tome da igra u miks dublu sa Novakom Đokovićem. Kada je to čula, dala je odgovor u… »
Sabalenka otkrila: "Još čekam Novakovu poruku da sam mu partnerka iz snova..."

Sabalenka otkrila: "Još čekam Novakovu poruku da sam mu partnerka iz snova..."

Telegraf pre 1 sat
Najbolja teniserka sveta, Arina Sabalenka, otvoreno je govorila o mogućnosti da zaigra mešoviti dubl sa Novakom Đokovićem, što bi posebno moglo biti interesantno na US openu, koji od prošle sezone favorizuje poznata imena u miks dublu. - Možda na US… »
Sabalenka: "Čekam Novakovu poruku - nikad je nisam dobila" VIDEO

Sabalenka: "Čekam Novakovu poruku - nikad je nisam dobila" VIDEO

B92 pre 2 sata
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka upitana je kada bi mogla da igra miks dubl sa Novakom Đokovićem. Naročito interesantno moglo bi da bude na US openu, koji od prošle sezone forsira zvučnija imena u mešovitim parovima. "Možda na US openu ove godine… »
Sabalenka: Čekam Novakovu poruku da sam partnerka iz snova

Sabalenka: Čekam Novakovu poruku da sam partnerka iz snova

Sport klub pre 4 sati
Novak Đoković i Arina Sabalenka – miks dubl za najveće domete? Videćemo – moguće je. Posle plasmana u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Viktorijom Mboko, Beloruskinju su pitali kada ćemo je videti u miksu sa Đokovićem. „Možda na US Openu ove… »

Vesti dana »