Povezane vesti

Našu pevačicu muvao Bruklin Bekam, otkrila detalje susreta, pa progovorila o Viktoriji: "Svekrva iz pakla"

Našu pevačicu muvao Bruklin Bekam, otkrila detalje susreta, pa progovorila o Viktoriji: "Svekrva iz pakla"

Mondo pre 22 sata
Ceo svet prati dramu porodice Bekam, gde je glavni negativac Viktorija koja je uništila svadbu sinu Bruklinu, a on sve javno izneo. Ona se "optužuje" da je mladencima ukrala prvi ples, pa neprimereno igrala na svadbi. O ovom skandalu pričala je i… »
Propala romansa! Sandru Afriku muvao Bruklin Bekam: „Uh, kako bismo Viktorija i ja đuskale prljavi ples!“

Propala romansa! Sandru Afriku muvao Bruklin Bekam: „Uh, kako bismo Viktorija i ja đuskale prljavi ples!“

Kurir pre 1 dan
Sandra Afrika je ranije iznenadila javnost tvrdnjom da ju je Bruklin Bekam, sin Dejvida Bekama, pokušao osvojiti tokom njenog boravka u Dubaiju. U jeku aktuelne drame u porodici Bekam i skandala između Bruklinove supruge Nikole Pelc i njegove majke… »
Sandru Afriku muvao Bruklin Bekam. Ona ga odbila, a sad se raduje što nije snajka slavne porodice: "Kako bismo Viktorija i ja…

Sandru Afriku muvao Bruklin Bekam. Ona ga odbila, a sad se raduje što nije snajka slavne porodice: "Kako bismo Viktorija i ja…

Blic pre 1 dan
Viktorija Bekam se suočila sa osudama zbog svog ponašanja na venčanju sina Bruklina, skandal trese svet Sandra Afrika sada kaže da joj je drago što je odbila da bude snaha Bekamović jer bi isto prošla Ceo svet prati dramu porodice Bekam, gde je glavni… »
Uhvatili smo nesuđenu snajku Bekamovih, jutros sletela u Beograd! Pevačica uletela u prvi taksi

Uhvatili smo nesuđenu snajku Bekamovih, jutros sletela u Beograd! Pevačica uletela u prvi taksi

Telegraf pre 1 dan
Ekipa Telegrafa i ove nedelje dočekuje poznate na beogradskom aerodromu, a prva je jutros sletela nesuđena snajka Bekamovih... Pevačicu Sandru Afriku uhvatili smo dok se pakovala u taksi, potpuno sama. Sandra je taksisti dala kofer da ga spakuje u gepek… »
Ovo su svi čekali: Šta Viktorija Bekam kaže o skandalu?

Ovo su svi čekali: Šta Viktorija Bekam kaže o skandalu?

B92 pre 1 dan
Britanska dizajnerka Viktorija Bekam, supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, izjavila je da se oseća "izdano" od svog sina Bruklina nakon njegove javne kritike njenih postupaka. Viktorija je uverena da je u prošlosti činila sve da zaštiti Bruklina od… »

Vesti dana »