Povezane vesti

Vučić: Idite, ako nemate želju da menjate stvari, koliko vas je bio na odmorima dok je bila kriza sa strujom?

Vučić: Idite, ako nemate želju da menjate stvari, koliko vas je bio na odmorima dok je bila kriza sa strujom?

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas direktorima javnih preduzeća da odu sa tih pozicija ukoliko nemaju volju i želju da menjaju stvari, a ministre u vladi upitao koliko njih je bilo na novogodišnjim odmorima dok je u zemlji bio najveći… »
Vučić: „Direktori koji ne rade dobro treba da odu, gde ste bili kad je nestala struja?“

Vučić: „Direktori koji ne rade dobro treba da odu, gde ste bili kad je nestala struja?“

Serbian News Media pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritokovao je danas rad direktora neki javnih preduzeća, navodeći da ih je on obaveštavao o dešavanjima u njihovom sektoru. „Šta imam da zameram kompanijama, pogledate sebe – koliko vas je bilo na vikend odmorima, kada… »
Vučić: „Elektrodistribucija i Elektromreža krivi za nestašice struje“

Vučić: „Elektrodistribucija i Elektromreža krivi za nestašice struje“

Serbian News Media pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da Elektroprivreda Srbije (EPS) nije spremna za povećanje potrošnje električene energije u narednim godinama i da je svake godine sve više uvozi. On je, na vanrednoj sednici Vlade Srbije, rekao da su… »
Vučić i potčinjeni: Psihoperformans i postrojavanje

Vučić i potčinjeni: Psihoperformans i postrojavanje

Vreme pre 1 dan
Predsednik Srbije prisustvovao je u Vladi Srbije gde je postrojio brojne potčinjene - isprozivao je redom ministre, direktore javnih preduzeća i druge državne službenike. Za njih, kaže, više nema mini-odmora, pa ni zbog dece. Vučićevo iskazivanje… »
Vučić: Elektrodistribucija i Elektromreža krivi za nestašice struje

Vučić: Elektrodistribucija i Elektromreža krivi za nestašice struje

Nova ekonomija pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da Elektroprivreda Srbije (EPS) nije spremna za povećanje potrošnje električene energije u narednim godinama i da je svake godine sve više uvozi. On je, na vanrednoj sednici Vlade Srbije, rekao da su… »
"Neke sam ja morao da probudim!" Vučić na sednici Vlade Srbije direktorima javnih preduzeća: "Molim vas, idite, ako nemate…

"Neke sam ja morao da probudim!" Vučić na sednici Vlade Srbije direktorima javnih preduzeća: "Molim vas, idite, ako nemate…

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas direktorima javnih preduzeća "da odu sa tih pozicija ukoliko nemaju volju i želju da menjaju stvari". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je danas članove Vlade Srbije i direktore javnih… »
Vučić direktorima javnih preduzeća: Molim vas, idite, ako nemate želju da menjate stvari.

Vučić direktorima javnih preduzeća: Molim vas, idite, ako nemate želju da menjate stvari.

Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas direktorima javnih preduzeća da odu sa tih pozicija ukoliko nemaju volju i želju da menjaju stvari. On je na početku tematske sednice Vlade Srbije rekao da je pojedine direktore javnih reduzeća on zvao… »
Vučić u kritici direktorima javnih preduzeća: Ja vas budio, ja vas obaveštavao o nestanku struje

Vučić u kritici direktorima javnih preduzeća: Ja vas budio, ja vas obaveštavao o nestanku struje

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritokovao je rad direktora neki javnih preduzeća, navodeći da ih je on obaveštavao o dešavanjima u njihovom sektoru. "Šta imam da zameram kompanijama, pogledate sebe - koliko vas je bilo na vikend odmorima, kada je… »

Vesti dana »