Povezane vesti
"Plan je da Ukrajina bude deo EU od 1. januara 2027." Vučić na sednici Vlade: Ukinite koordinacioni tim za EU ako ništa nisu…
Blic 25.01.2026
Vučić izražava verovanje u moguće promene procedura odlučivanja u EU koje bi mogle izazvati dodatne izazove. Izrazio je i svoje mišljenje o trenutnim političkim dinamikama, kao i o reakcijama svetskih lidera na ključna pitanja Predsednik Srbije… »
Vučić: „Mirovni plan predviđa da Ukrajina uđe u Evropsku uniju 2027. što će dovesti do lomova u EU“
Serbian News Media 25.01.2026
Predsednik države Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti mnogo lomova u Evropskoj uniji (EU), navodeći da je deo mirovnog plana ulazak Ukrajine u Evropsku uniju (EU) 2027. sa čim se neke članice neće složiti. „Načuo sam da je deo mirovnog plana, ako… »
Deo plana je da Ukrajina bude članica EU od 1. januara 2027. godine. Vučić otkrio - šta je deo plana za rešenje sukoba Rusije…
Večernje novosti 25.01.2026
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao jebtematskoj sednici Vlade Srbije, na poziv premijera Đura Macuta. Foto: Profimedia Predsednik je izneo detalj onoga što je kako kaže "načuo" da je plan za Ukrajinu. - Ja mislim da će deo, sad vam… »
Predsednik Srbije rekao na sednici Vlade kakav lom u EU očekuje
Danas 25.01.2026
Predsednik države Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti mnogo lomova u Evropskoj uniji (EU), navodeći da je deo mirovnog plana ulazak Ukrajine u Evropsku uniju (EU) 2027. sa čim se neke članice neće složiti. „Načuo sam da je deo mirovnog plana, ako… »
Vesti dana »
Potresi na tržištima energenata zbog zaoštrenog sukoba na Bliskom istoku
BBC News pre 36 minutajoš 51 povezana
Porasla cena nafte, skok nakon vesti da je pogođeno postrojenje na najvećem svetskom nalazištu prirodnog gasa. Evo koliko iznosi.
Dnevnik pre 2 satajoš 12 povezanih