Povezane vesti

Deo plana je da Ukrajina bude članica EU od 1. januara 2027. godine. Vučić otkrio - šta je deo plana za rešenje sukoba Rusije…

Deo plana je da Ukrajina bude članica EU od 1. januara 2027. godine. Vučić otkrio - šta je deo plana za rešenje sukoba Rusije…

Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao jebtematskoj sednici Vlade Srbije, na poziv premijera Đura Macuta. Foto: Profimedia Predsednik je izneo detalj onoga što je kako kaže "načuo" da je plan za Ukrajinu. - Ja mislim da će deo, sad vam… »
"Plan je da Ukrajina bude deo EU od 1. januara 2027." Vučić na sednici Vlade: Ukinite koordinacioni tim za EU ako ništa nisu…

"Plan je da Ukrajina bude deo EU od 1. januara 2027." Vučić na sednici Vlade: Ukinite koordinacioni tim za EU ako ništa nisu…

Blic pre 4 sati
Vučić izražava verovanje u moguće promene procedura odlučivanja u EU koje bi mogle izazvati dodatne izazove. Izrazio je i svoje mišljenje o trenutnim političkim dinamikama, kao i o reakcijama svetskih lidera na ključna pitanja Predsednik Srbije… »
Predsednik Srbije rekao na sednici Vlade kakav lom u EU očekuje

Predsednik Srbije rekao na sednici Vlade kakav lom u EU očekuje

Danas pre 4 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti mnogo lomova u Evropskoj uniji (EU), navodeći da je deo mirovnog plana ulazak Ukrajine u Evropsku uniju (EU) 2027. sa čim se neke članice neće složiti. „Načuo sam da je deo mirovnog plana, ako… »

Vesti dana »