Povezane vesti
"Plan je da Ukrajina bude deo EU od 1. januara 2027." Vučić na sednici Vlade: Ukinite koordinacioni tim za EU ako ništa nisu…
Blic pre 20 dana
Vučić izražava verovanje u moguće promene procedura odlučivanja u EU koje bi mogle izazvati dodatne izazove. Izrazio je i svoje mišljenje o trenutnim političkim dinamikama, kao i o reakcijama svetskih lidera na ključna pitanja Predsednik Srbije… »
Vučić: „Mirovni plan predviđa da Ukrajina uđe u Evropsku uniju 2027. što će dovesti do lomova u EU“
Serbian News Media pre 20 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti mnogo lomova u Evropskoj uniji (EU), navodeći da je deo mirovnog plana ulazak Ukrajine u Evropsku uniju (EU) 2027. sa čim se neke članice neće složiti. „Načuo sam da je deo mirovnog plana, ako… »
Deo plana je da Ukrajina bude članica EU od 1. januara 2027. godine. Vučić otkrio - šta je deo plana za rešenje sukoba Rusije…
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao jebtematskoj sednici Vlade Srbije, na poziv premijera Đura Macuta. Foto: Profimedia Predsednik je izneo detalj onoga što je kako kaže "načuo" da je plan za Ukrajinu. - Ja mislim da će deo, sad vam… »
Predsednik Srbije rekao na sednici Vlade kakav lom u EU očekuje
Danas pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti mnogo lomova u Evropskoj uniji (EU), navodeći da je deo mirovnog plana ulazak Ukrajine u Evropsku uniju (EU) 2027. sa čim se neke članice neće složiti. „Načuo sam da je deo mirovnog plana, ako… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Niša, Dragoslav Pavlović, čestitao je Nišlijama, gostima grada i svim građanima Srbije Dan državnosti.
Gradski portal 018 pre 2 satajoš 46 povezanih
Apel na vozače da budu posebno oprezni: Kiša će preći u sneg u delovima Srbije
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih
U Vojvodini blokade upozorenja, od srede radikalizacija: Nerad institucija i neprimenjivanje propisa
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Macut: Razmišljam o rekonstrukciji vlade, neki ministri se pojavljuju samo na Instagramu
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih