Povezane vesti
Đilas: Ne znam šta da podržim kod studentske liste
N1 Info pre 6 sati
Ako je studentski pokret, kao ozbiljna politička snaga u ovoj zemlji, protiv jedinstvene liste, onda, jednostavno, to neće moći da bude realizovano, izjavio je u intervjuu za FoNet predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. U razgovoru za Fonet… »
Kvaka 23: Kako do dijaloga sa studentima (VIDEO)
Glas Šumadije pre 8 sati
Ako je studentski pokret, kao ozbiljna politička snaga u ovoj zemlji, protiv jedinstvene liste, onda, jednostavno, to neće moći da bude realizovano, izjavio je u intervjuu za FoNet predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas naglasivši da nikada… »
Đilas: Ne znam šta da podržim kod studenatske liste
Morava info pre 9 sati
Ako je studentski pokret, kao ozbiljna politička snaga u ovoj zemlji, protiv jedinstvene liste, onda, jednostavno, to neće moći da bude realizovano, izjavio je u intervjuu za FoNet predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. U razgovoru za novu… »
Đilas: Ne znam šta da podržim kod studentske liste
Nova pre 10 sati
Ako je studentski pokret, kao ozbiljna politička snaga u ovoj zemlji, protiv jedinstvene liste, onda, jednostavno, to neće moći da bude realizovano, izjavio je u intervjuu za FoNet predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. U razgovoru za novu… »
"A ja vas pitam šta da podržim" Đilas o studentskoj listi: "Jedni su za EU, drugi su protiv, nikada nije bilo razgovora sa…
Blic pre 10 sati
Đilas kaže da mora da se definiše "ko govori u ime studentske liste" Rekao je da nikada nije bilo razgovora opozicije sa studentima Dragan Đilas, predsednik SSP-a, rekao je da jedinstvena lista studentskog pokreta i opozicije neće moći da bude… »
Đilas: Ne znam šta da podržim kod studenatske liste
Nova pre 10 sati
Dragan Đilas: „Vi mene pitate zašto ne podržite studentsku listu, a ja vas pitam – šta da podržim?“
Danas pre 10 sati
Vesti dana »
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Danas oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 37 minutajoš 1 povezana
Lokalizovan požar na Terazijama. Oglasio se MUP: Na terenu bilo čak 30 vatrogasaca-spasilaca, jedna osoba prevezena u bolnicu.
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Protesti u Briselu: Više od 6.500 ljudi demonstriralo protiv obrazovne politike, povećanja školarina i ukidanja obroka za najugroženije
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana