Povezane vesti

Sada sam jača, bez supruga ne bih mogla: Džidža se oglasila nakon gubitka bebe!

Sada sam jača, bez supruga ne bih mogla: Džidža se oglasila nakon gubitka bebe!

Svet & Skandal pre 12 sati
Pevačica Aleksandra Džidža Stojković oglasila se za domaće medije nakon teškog perioda kada je izgubila bebu i povukla se iz medija. Nakon tuge koja je zadesila nju i njenog partnera, njih dvoje su otišli na zajedničko putovanje, proveli zajedno… »
Džidža prvi put u javnosti nakon gubitka bebe: "Nisam imala svest da to može da mi se desi"

Džidža prvi put u javnosti nakon gubitka bebe: "Nisam imala svest da to može da mi se desi"

Mondo pre 12 sati
Aleksandra Džidža Stojković prvi put je stala pred kamere od kada je u novembru izgubila bebu. Ona je sada o svemu otvoreno pričala, a ne krije da joj dani protiču u zanimljivim aktivnostima. "Kod mene je sve zanimljivo, treniram, malo studio, malo sa… »
"Nisam imala svest da to može da mi se dogodi" Džidža prvi put u javnosti nakon gubitka bebe: "Prošla sam period mog…

"Nisam imala svest da to može da mi se dogodi" Džidža prvi put u javnosti nakon gubitka bebe: "Prošla sam period mog…

Blic pre 14 sati
Aleksandra Džidža Stojković se otvoreno osvrnula na težak period u svom životu i podelila svoje iskustvo sa gubitkom bebe. Izjavila je da su joj porodica i suprug bili neizmerna podrška tokom procesa oporavka, te da je sada jača i spremna za nove… »
"Nisam imala svest da može da se desi, bilo mi je teško", Džidža prvi put pred kamerama posle gubitka bebe

"Nisam imala svest da može da se desi, bilo mi je teško", Džidža prvi put pred kamerama posle gubitka bebe

Telegraf pre 13 sati
Ćerka Dragan Stojkovića Bosanca, pevačica Aleksandra Stojković Džidža pojavila se prvi put pred kamerama od kada je u novembru izgubila bebu. Ona je sada o svemu otvoreno pričala, a ne krije da joj dani protiču u zanimljivim akcijama. - Kod mene je sve… »
Prva Džidžina izjava nakon gubitka bebe: Pevačica otvorila dušu o najtežem životnom udarcu: Važno je da se ne odustaje

Prva Džidžina izjava nakon gubitka bebe: Pevačica otvorila dušu o najtežem životnom udarcu: Važno je da se ne odustaje

Kurir pre 14 sati
Aleksandra Džidža Stojković pojavila se prvi put u javnosti nakon što je u novembru izgubila bebu. Pevačica je otkrila kako provodi dane daleko od scene. - Kod mene je sve zanimljivo, treniram, malo studio, malo sa suprugom, malo sa mojom porodicom, malo… »

Vesti dana »