Povezane vesti

"Treba mi ozbiljan čovek koji ima para", pevačica se dva puta razvodila od istog čoveka, sad zna šta želi

"Treba mi ozbiljan čovek koji ima para", pevačica se dva puta razvodila od istog čoveka, sad zna šta želi

Telegraf pre 1 sat
Jelena Gerbec se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, a sada kaže da joj je potreban ozbiljan čovek koji je pritom situiran. Ona se osvrnula i na to kakva je ona i koliko pazi šta će reči u javnosti. Jelena Gerbec ne krije da ima tremu od javnog… »
"Ne treba mi dečko, nego ozbiljan čovek koji ima para" Pevačica nakon razvoda bez zadrške o novom partneru: "Iskompleksirana…

"Ne treba mi dečko, nego ozbiljan čovek koji ima para" Pevačica nakon razvoda bez zadrške o novom partneru: "Iskompleksirana…

Blic pre 2 sata
Pevačica Jelena Gerbec govori o svojim emotivnim iskustvima i izazovima u odnosima. Ona ističe kako traži ozbiljnog partnera koji ispunjava njene kriterijume. Jelena Gerbec se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, a sada kaže da joj je potreban… »
"Mnogo sam iskompleksirana" Pevačica iskreno o sebi: Neka čovek ima pare i ne treba nam ništa više

"Mnogo sam iskompleksirana" Pevačica iskreno o sebi: Neka čovek ima pare i ne treba nam ništa više

Kurir pre 3 sata
Jelena Gerbec iskreno je govorila o sebi ali i kakvog partnera želi pored sebe. Iako ima višegodišnje iskustvo i bogatu muzičku karijeru, pevačica sebe smatra osobom koja je puna kompleksa, a kako ističe izuzetno je nesigurna u sebe. –Uvek se spletem i… »

Vesti dana »