Povezane vesti
"Treba mi ozbiljan čovek koji ima para", pevačica se dva puta razvodila od istog čoveka, sad zna šta želi
Telegraf pre 1 sat
Jelena Gerbec se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, a sada kaže da joj je potreban ozbiljan čovek koji je pritom situiran. Ona se osvrnula i na to kakva je ona i koliko pazi šta će reči u javnosti. Jelena Gerbec ne krije da ima tremu od javnog… »
"Ne treba mi dečko, nego ozbiljan čovek koji ima para" Pevačica nakon razvoda bez zadrške o novom partneru: "Iskompleksirana…
Blic pre 2 sata
Pevačica Jelena Gerbec govori o svojim emotivnim iskustvima i izazovima u odnosima. Ona ističe kako traži ozbiljnog partnera koji ispunjava njene kriterijume. Jelena Gerbec se dva puta udavala i razvodila od istog čoveka, a sada kaže da joj je potreban… »
"Mnogo sam iskompleksirana" Pevačica iskreno o sebi: Neka čovek ima pare i ne treba nam ništa više
Kurir pre 3 sata
Jelena Gerbec iskreno je govorila o sebi ali i kakvog partnera želi pored sebe. Iako ima višegodišnje iskustvo i bogatu muzičku karijeru, pevačica sebe smatra osobom koja je puna kompleksa, a kako ističe izuzetno je nesigurna u sebe. –Uvek se spletem i… »
Vesti dana »
Od Njujorka do Los Anđelesa: Protesti protiv imigracione politike nakon ubistva Aleksa Pretija
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Šok u Melburnu: Novak direktno u četvrtfinalu, Menšik se povukao sa Australijan opena
Euronews pre 6 satijoš 26 povezanih
Oteli mladića i tražili mu duplo više para nego što su mu pozajmili: akcija policije u Nišu, uhapšeni zelenaši
Mondo pre 19 minutajoš 20 povezanih
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije, Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača
Južne vesti pre 4 satijoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih