Povezane vesti

Skijaš preminuo nakon sudara na stazi u Austriji

Skijaš preminuo nakon sudara na stazi u Austriji

Radio 021 pre 9 sati
Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem u Cel am Zeu u Austriji, javili su austrijski mediji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je pokrenuta potraga, a danas se sam… »
Skijaš (49) preminuo nakon sudara s tinejdžerom na stazi u Austriji: Maloletnik najpe pobegao, pa se predao policiji

Skijaš (49) preminuo nakon sudara s tinejdžerom na stazi u Austriji: Maloletnik najpe pobegao, pa se predao policiji

Newsmax Balkans pre 14 sati
Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem na stazi u Cel am Zeu u Austriji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je pokrenuta potraga, a u nedelju se sam predao, preneo je… »
Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom u Cel am Zeu

Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom u Cel am Zeu

Politika pre 15 sati
Istraga i ispitivanje su u toku. Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem u Cel am Zeu u Austriji, javili su austrijski mediji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je… »
Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom na stazi u Austriji

Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom na stazi u Austriji

N1 Info pre 16 sati
Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem u Cel am Zeu u Austriji, javili su austrijski mediji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je pokrenuta potraga, a danas se sam… »
Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom u Austriji

Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom u Austriji

Telegraf pre 16 sati

Vesti dana »