Povezane vesti
Skijaš preminuo nakon sudara na stazi u Austriji
Radio 021 pre 24 dana
Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem u Cel am Zeu u Austriji, javili su austrijski mediji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je pokrenuta potraga, a danas se sam… »
Skijaš (49) preminuo nakon sudara s tinejdžerom na stazi u Austriji: Maloletnik najpe pobegao, pa se predao policiji
Newsmax Balkans pre 24 dana
Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem na stazi u Cel am Zeu u Austriji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je pokrenuta potraga, a u nedelju se sam predao, preneo je… »
Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom u Cel am Zeu
Politika pre 24 dana
Istraga i ispitivanje su u toku. Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem u Cel am Zeu u Austriji, javili su austrijski mediji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je… »
Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom na stazi u Austriji
N1 Info pre 24 dana
Austrijski skijaš star 49 godina preminuo je nakon sudara sa 14-godišnjim irskim tinejdžerom skijašem u Cel am Zeu u Austriji, javili su austrijski mediji. Tinejdžer je prvo pobegao sa mesta događaja, nakon čega je pokrenuta potraga, a danas se sam… »
Skijaš preminuo nakon sudara sa tinejdžerom u Austriji
Telegraf pre 24 dana
Vesti dana »
Čarls III zabrinut zbog hapšenja Endrjua: Zakon mora da ide svojim tokom
Euronews pre 23 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 27 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 2 satajoš 13 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Glamočić: Sutra sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu, a 25. februara sa EK
RTS pre 13 minutajoš 19 povezanih