Povezane vesti
"Pobesnela sam kad sam stala na vagu", Luna Đogani o kilogramima, hitno donela ovu odluku: "Rešila sam..."
Telegraf pre 21 dana
Praznici su za mnoge sinonim za porodična okupljanja, tradiciju i bogatu trpezu, a iskušenjima ovoga puta nije odolela ni Luna Đogani. Iako su joj praznični dani bili ispunjeni srećom i toplinom doma, susret sa vagom doneo je trenutak surove realnosti… »
"Ugojila sam se za praznike, pobesnela sam" Luna Đogani nije zadovoljna izgledom, otkrila kako je rešila da vrati kilažu
Blic pre 21 dana
Napomenula je značaj mentalnog zdravlja i stalnog rada na sebi kako bi postigla unutrašnju harmoniju. Luna je odlučila da promeni način ishrane i vrati se fizičkim aktivnostima. Praznici su svima izazov budući da na stolovima uvek bude pregršt razne… »
Vesti dana »
UŽIVO „Ruke su im krvave i značke su im krvave“: Počeo zvaničan program skupa u Orašcu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 7 povezanih
Manojlović: „Savremene borbe u Srbiji nastavak su sretenjske tradicije“
Serbian News Media pre 41 minutajoš 38 povezanih
Mlekari peti dan blokiraju Ibarsku magistralu: Putevi zatvoreni do ispunjenja zahteva
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 31 povezana
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
Upozorenje RHMZ pred novu turu snega u Srbiji: Evo gde će padati večeras
Mondo pre 0 minutajoš 44 povezane