Povezane vesti
"Ima amneziju, ali zapamtiće me": Tina o izjavi Aleksandre Radović da ne zna ko je, a pevala joj prateće vokale
Mondo pre 21 sat
Tina Ivanović komentarisala je aktuelnu temu kada je Aleksandra Radović rekla da ne zna ko je ona, a pevala joj je prateće vokale. Aleksandrina izjava izazvala je pažnju javnosti, a Tina je otvoreno govorila o tome kako je doživela ceo slučaj, ističući… »
"U šoku sam, zapamtiće me!" Tina Ivanović brutalno odgovorila Aleksandri Radović nakon izjave da ne zna ko je ona: Dobila sam…
Kurir pre 23 sata
Tina Ivanović komentarisala je aktuelnu temu kada je Aleksandra Radović rekla da ne zna ko je ona, a pevala joj prateće vokale. Aleksandrina izjava izazvala je pažnju javnosti, a Tina je otvoreno govorila o tome kako je doživela ceo slučaj, ističući da… »
"Pravila se da ne zna ko sam ja, u šoku sam, sad će me zapamtiti" Koleginica javno prozvala Aleksandru Radović zbog njenog…
Blic pre 23 sata
Aleksandra Radović ispričala je anegdotu vezanu za njeno pogrešno identifikovanje na parkingu. Tina je potom naglasila da je primila podršku od mnogih svojih kolega u vezi sa ovom situacijom. Pevačica Tina Ivanović komentarisala je sada temu vezanu za… »
"U šoku sam, zapamtiće me", Tina Ivanović o izjavi koleginice da ne zna ko je ona, a pevala joj prateće vokale
Telegraf pre 23 sata
Tina Ivanović komentarisala je aktuelnu temu kada je Aleksandra Radović rekla da ne zna ko je ona, a pevala joj prateće vokale. Aleksandrina izjava izazvala je pažnju javnosti, a Tina je otvoreno govorila o tome kako je doživela ceo slučaj, ističući da… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 79 povezanih
Zlato prešlo istorijski prag od 5.000 dolara – „anti-Trampova investicija
Danas pre 20 minutajoš 40 povezanih
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih