Povezane vesti
"Odmah me kontaktirajte", američki milioner traži informacije o agentu ICE koji je upucao civila u Mineapolisu
Telegraf pre 1 dan
Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator, objavio je na platformi X snimak u kojem tvrdi da je, kako je naveo, „ICE agent koji je ubio civila Aleksa Džefrija Pretija izgleda iz Teksasa“. - Ako imate bilo kakve informacije o ovom… »
"Ako znate agenta ICE koji je ubio čoveka u Mineapolisu, javite mi": Objava poznatog američkog biznismena usijala mreže
Mondo pre 18 sati
Poznati američki preduzetnik i politički analitičar Brajan Krasenstin je danas na svom "X" nalogu objavio fotografiju agenata ICE (Služba za imigraciju i carinu) koji su ubili muškarca Aleksa Pretija (37) u Mineapolisu u Sjedinjenim Američkim Državama u… »
Potraga za agentom koji je ubio civila! "Ako znate ko je, javite mi!" Oglasio se američki preduzetnik, pominje Teksas (video)
Kurir pre 22 sata
Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator, objavio je snimak na platformi X na kojem tvrdi da je, kako je rekao, "ICE agent koji je ubio civila Aleksa Džefrija Pretija izgleda iz Teksasa". "Ako imate bilo kakve informacije o ovom… »
(Foto) "Ako znate ko je, hitno mi javite" Društvenim mrežama kruži apel zbog brutalnog ubistva u Americi: Oglasio se poznati…
Blic pre 22 sata
Aleks Preti, 37-godišnji muškarac iz Mineapolisa, preminuo je usled pucnjave agenta službe ICE Incident je izazvao snažne reakcije javnosti, uključujući proteste i komentare na mrežama Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator… »
"Ako imate bilo kakve informacije o ovom čoveku, javite mi": "Potraga" za agentom koji je ubio civila u Mineapolisu (video)
Večernje novosti pre 22 sata
Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator, objavio je snimak na platformi X na kojem tvrdi da je, kako je rekao, "ICE agent koji je ubio civila Aleksa Džefrija Pretija izgleda iz Teksasa". Foto: Printskrin/ Youtube/ KING 5 Seattle… »
Vesti dana »
Kamiondžije blokirale neke granice na Balkanu: 'Tretiraju nas kao kriminalce'
BBC News pre 25 minutajoš 79 povezanih
Francuski list Poen: Američka ministarka za unutrašnju bezbednost Kristi Noem - ICE Barbika
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Cene gasa u Evropi na najvišem nivou za 10 meseci nakon pada isporuka LNG iz SAD
NIN pre 3 satajoš 40 povezanih
Sutra u Novom Sadu malo toplije i vedrije, pa nekoliko tmurnih i kišnih dana
Radio 021 pre 4 satijoš 32 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih