Povezane vesti

"Odmah me kontaktirajte", američki milioner traži informacije o agentu ICE koji je upucao civila u Mineapolisu

"Odmah me kontaktirajte", američki milioner traži informacije o agentu ICE koji je upucao civila u Mineapolisu

Telegraf pre 1 dan
Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator, objavio je na platformi X snimak u kojem tvrdi da je, kako je naveo, „ICE agent koji je ubio civila Aleksa Džefrija Pretija izgleda iz Teksasa“. - Ako imate bilo kakve informacije o ovom… »
"Ako znate agenta ICE koji je ubio čoveka u Mineapolisu, javite mi": Objava poznatog američkog biznismena usijala mreže

"Ako znate agenta ICE koji je ubio čoveka u Mineapolisu, javite mi": Objava poznatog američkog biznismena usijala mreže

Mondo pre 18 sati
Poznati američki preduzetnik i politički analitičar Brajan Krasenstin je danas na svom "X" nalogu objavio fotografiju agenata ICE (Služba za imigraciju i carinu) koji su ubili muškarca Aleksa Pretija (37) u Mineapolisu u Sjedinjenim Američkim Državama u… »
Potraga za agentom koji je ubio civila! "Ako znate ko je, javite mi!" Oglasio se američki preduzetnik, pominje Teksas (video)

Potraga za agentom koji je ubio civila! "Ako znate ko je, javite mi!" Oglasio se američki preduzetnik, pominje Teksas (video)

Kurir pre 22 sata
Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator, objavio je snimak na platformi X na kojem tvrdi da je, kako je rekao, "ICE agent koji je ubio civila Aleksa Džefrija Pretija izgleda iz Teksasa". "Ako imate bilo kakve informacije o ovom… »
(Foto) "Ako znate ko je, hitno mi javite" Društvenim mrežama kruži apel zbog brutalnog ubistva u Americi: Oglasio se poznati…

(Foto) "Ako znate ko je, hitno mi javite" Društvenim mrežama kruži apel zbog brutalnog ubistva u Americi: Oglasio se poznati…

Blic pre 22 sata
Aleks Preti, 37-godišnji muškarac iz Mineapolisa, preminuo je usled pucnjave agenta službe ICE Incident je izazvao snažne reakcije javnosti, uključujući proteste i komentare na mrežama Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator… »
"Ako imate bilo kakve informacije o ovom čoveku, javite mi": "Potraga" za agentom koji je ubio civila u Mineapolisu (video)

"Ako imate bilo kakve informacije o ovom čoveku, javite mi": "Potraga" za agentom koji je ubio civila u Mineapolisu (video)

Večernje novosti pre 22 sata
Brajan Krasenstin, američki preduzetnik i politički komentator, objavio je snimak na platformi X na kojem tvrdi da je, kako je rekao, "ICE agent koji je ubio civila Aleksa Džefrija Pretija izgleda iz Teksasa". Foto: Printskrin/ Youtube/ KING 5 Seattle… »

Vesti dana »