Povezane vesti
"Čujem se sa Ivicom Dačićem": Posle raskida s njegovim sinom kupila stan, pa priznala šta se dešava na estradi
Mondo pre 5 sati
Pevačica Milica Jokić otvoreno je govorila o privatnom životu, raskidu sa Lukom Dačićem, karijeri, ali i kolegama. "Navikla sam na taj tempo, nije bilo lako na početku, ali sad ne znam kako bih bez toga, kad god imam odmor, pauzu, ja ne umem da se… »
"Čujem se sa Ivicom Dačićem", Milica Jokić o raskidu sa Lukom, kupila stan, pa o estradi: "Oseti se sujeta"
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Milica Jokić otvoreno je govorila o svom privatnom životu, karijeri, ali i odnosu sa kolegama. Iako je veza sa Lukom Dačićem završena pre nekoliko meseci, Milica ističe da je i dalje u kontaktu sa njegovom porodicom i da je njihovo prijateljstvo… »
"Čujem se sa Ivicom Dačićem" Milica Jokić posle raskida sa njegovim sinom, kupila stan, pa progovorila o estradi: Bilo je…
Blic pre 7 sati
Pevačica Milica Jokić je u intervjuu za “Blic” otvoreno govorila o privatnom životu, raskidu sa Lukom Dačićem, karijeri, ali i kolegama. Kako kaže, Milica Jokić živi život punim plućima radi i uživa u svom poslu. - Navikla sam na taj tempo, nije bilo… »
"Čujem se sa Ivicom Dačićem" Velika ispovest Milice Jokić! Posle raskida s Lukom kupila stan pa priznala šta se dešava na…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Milica Jokić otvoreno je govorila o privatnom životu, raskidu sa Lukom Dačićem, karijeri, ali i kolegama. Kako kaže, Milica Jokić živi život punim plućima radi i uživa u svom poslu. - Navikla sam na taj tempo, nije bilo lako na početku, ali sad… »
Vesti dana »
Viktor Rašović: Zasluženo smo osvojili zlatnu medalju na EP u Beogradu
Politika pre 1 satjoš 6 povezanih
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Danas oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 37 minutajoš 1 povezana
Protesti u Briselu: Više od 6.500 ljudi demonstriralo protiv obrazovne politike, povećanja školarina i ukidanja obroka za najugroženije
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana