Povezane vesti
(Foto) "Ovo je koža, tuđa koža koja se zalepila za mene" Novopazarac koji je bio u baru smrti u Švajcarskoj opisao jezive…
Blic 26.01.2026
Novopazarac Meldin Mehmedović ispričao da je tokom požara u gužvi ostao bez cipele i da je morao da se penje preko ljudi da bi preživeo Kako je rekao, video je ljude koji izlaze iz bara u plamenu Novopazarac Meldin Mehmedović (19) jedan od povređenih u… »
"Penjao sam se preko ljudi, gazili smo jedni druge": Vatra gutala sve pred sobom, a Novopazarac se jedva živ izvukao
Mondo 26.01.2026
Novopazarac Meldin Mehmedović (19), jedan od povređenih u požaru koji je izbio u novogodišnjoj noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj, opisao je kako se borio za život dok je vatra gutala sve pred sobom. Dosadašnja istraga, podsetimo… »
Potresna ispovest Novopazarca koji je preživeo požar u Kran Montani: "Mama je skidala tuđu kožu sa odeće..."
Telegraf 26.01.2026
Novopazarac Meldin Mehmedović (19), jedan od povređenih u požaru koji je izbio u novogodišnjoj noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj, opisao je kako se borio za život dok je vatra gutala sve pred sobom. Dosadašnja istraga je utvrdila da je… »
"Peo sam se preko ljudi da bih izašao napolje! Majka mi je skidala tuđu kožu..." Zastrašujuća ispovest Novopazarca koji je…
Kurir 26.01.2026
Novopazarac Meldin Mehmedović (19) jedan od povređenih u požaru koji je izbio u novogodišnjoj noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskojopisao je kako se borio za život, dok je vatra gutala sve pred sobom! Dosadašnja istraga, podsetimo… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 37 minutajoš 1 povezana
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 5 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 5 satijoš 2 povezane
I, ponos američke mornarice se povlači; "Zbogom, Džeralde R. Fordu" FOTO
B92 pre 2 minutajoš 31 povezana