Povezane vesti

(Foto) "Ovo je koža, tuđa koža koja se zalepila za mene" Novopazarac koji je bio u baru smrti u Švajcarskoj opisao jezive…

(Foto) "Ovo je koža, tuđa koža koja se zalepila za mene" Novopazarac koji je bio u baru smrti u Švajcarskoj opisao jezive…

Blic pre 7 sati
Novopazarac Meldin Mehmedović ispričao da je tokom požara u gužvi ostao bez cipele i da je morao da se penje preko ljudi da bi preživeo Kako je rekao, video je ljude koji izlaze iz bara u plamenu Novopazarac Meldin Mehmedović (19) jedan od povređenih u… »
"Penjao sam se preko ljudi, gazili smo jedni druge": Vatra gutala sve pred sobom, a Novopazarac se jedva živ izvukao

"Penjao sam se preko ljudi, gazili smo jedni druge": Vatra gutala sve pred sobom, a Novopazarac se jedva živ izvukao

Mondo pre 9 sati
Novopazarac Meldin Mehmedović (19), jedan od povređenih u požaru koji je izbio u novogodišnjoj noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj, opisao je kako se borio za život dok je vatra gutala sve pred sobom. Dosadašnja istraga, podsetimo… »
Potresna ispovest Novopazarca koji je preživeo požar u Kran Montani: "Mama je skidala tuđu kožu sa odeće..."

Potresna ispovest Novopazarca koji je preživeo požar u Kran Montani: "Mama je skidala tuđu kožu sa odeće..."

Telegraf pre 9 sati
Novopazarac Meldin Mehmedović (19), jedan od povređenih u požaru koji je izbio u novogodišnjoj noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj, opisao je kako se borio za život dok je vatra gutala sve pred sobom. Dosadašnja istraga je utvrdila da je… »
"Peo sam se preko ljudi da bih izašao napolje! Majka mi je skidala tuđu kožu..." Zastrašujuća ispovest Novopazarca koji je…

"Peo sam se preko ljudi da bih izašao napolje! Majka mi je skidala tuđu kožu..." Zastrašujuća ispovest Novopazarca koji je…

Kurir pre 10 sati
Novopazarac Meldin Mehmedović (19) jedan od povređenih u požaru koji je izbio u novogodišnjoj noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskojopisao je kako se borio za život, dok je vatra gutala sve pred sobom! Dosadašnja istraga, podsetimo… »

Vesti dana »