Povezane vesti
Vučić: Preuzimam odgovornost za slučaj Generalštab, nisam učinio ništa protiv države
Telegraf pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ideja projekta Generalštab bila njegova i da na sebe preuzima svu odgovornost za taj slučaj, ali je istakao da time nije učinio ništa protiv države i naroda. Vučić je za TV Blic rekao da čeka… »
Vučič opet o Generalštabu, priznao da je vređao žene iz Zavoda za zaštitu spomenika: Lenje, neradnice
Nova pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučič gostuje na televiziji Blic, a komentarisao je i slučaj "Generalštab", te rekao "da nema problem s tim da preuzme svu odgovornost za to". – Ali nemam ja kuću u Španiji. Ne samo da nemam kuću u Španiji. Imam apsolutnu… »
Vučič opet o Generalštabu, priznao da je vređao žene iz Zavoda za zaštitu spomenika: Neću sebi da dajem pomilovanje, daću…
Nova pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučič gostuje na televiziji Blic, a komentarisao je i slučaj "Generalštab", te rekao "da nema problem s tim da preuzme svu odgovornost za to". – Ali nemam ja kuću u Španiji. Ne samo da nemam kuću u Španiji. Imam apsolutnu… »
Vesti dana »
Blokada Šengena: Kamioni srpskih vozača napušteni zvrje po Nemačkoj! "Rekli nam: Šaljite nove, koga da pošaljemo, a da ga ne uhapsite?!"
Blic pre 29 minutajoš 102 povezane
Sedam osoba poginulo, jedna teško povređena nakon pada privatnog aviona u SAD
Insajder pre 34 minutajoš 31 povezana
Cene zlata i srebra najviše u istoriji: Rast ubrzan zbog novih Trampovih pretnji carinama
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane
Novosadski studenti danas u bojkotu nastave, VPŠ u blokadi, održan protest ispred Filozofskog
NoviSad.com pre 2 satajoš 19 povezanih