Повезане вести
Ко је певач ког је звао један од убица Ђинђића? Први пут проговорио о бакшишу од 100.000 и бегу у Америку
Мондо 26.01.2026
Син познатог певача Милоша Бојанића, Бане, повукао се у јеку популарности. Више од две деценије провео је у Америци, где је развио успешан бизнис у области камионског транспорта, а тамо је и ишколовао своје ћерке. У то време… »
"Децу сам ишколовао од камиона, Брена је плакала": Бане Бојанић у јеку славе отишао у Америку, па му пропао бизнис - дотакао…
Блиц 26.01.2026
По повратку на естраду, истакао је промене у односима међу колегама. Са оцем Милошем Бојанићем има несугласице око приступа музици. Певач Бане Бојанић, који је у јеку славе напустио естраду, открио је непознате детаље из свог… »
"Завршио сам у болници јер сам хтео да докажем да нисам татин син" Бане Бојанић о оцу и естради: "Уби сујета"
Телеграф 26.01.2026
Певач Бане Бојанић, који је у јеку славе напустио естраду, открио је непознате детаље из свог живота, ћеркама и бизнису са камионима који му је попао у Америци. - Моје ћерке су завршиле факултете, обе су на мастер студијама у… »
Вести дана »
Брутална туча у градском превозу у Београду: Мушкарац лежао без свести, стигла и полиција
Мондо пре 21 минутајош 20 повезаних
Америчка офанзива: Џеј Ди Венс у Будимпешти, Доналд Трамп млађи у Бањалуци
BBC News пре 2 сатајош 27 повезаних
Трамп: Без договора о рату, " цела цивилизација би могла нестати"
Радио 021 пре 5 сатијош 39 повезаних