Povezane vesti
"Dosta mi je žena i svega", pevač iz "Nikad nije kasno" se razveo treći put i doneo važnu odluku
Kurir pre 8 sati
Predrag Anđelković iz " Nikad nije kasno" se treći put razveo. Kako kaže, više ga emotivni odnosi ne zanimaju, već želi samo da se posveti deci. Naime, njegova promena fizičkog izgleda odmah je pokrenula pitanja, pa ga je Tamara Grujić iz žirija u šali… »
"Dosta mi je žena!" Naš pevač se razveo 3. put, sve ispričao u emisiji: "Sada život posvećujem samo..."
Telegraf pre 8 sati
Pevač Predrag Anđelković, poznat iz emisije "Nikad nije kasno", otvoreno je govorio o svom emotivnom životu nakon što se treći put razveo. Kako kaže, više ga ljubavni odnosi ne zanimaju, već želi da se posveti svojoj deci i muzici. Njegova promena… »
Pevač se razveo i 3. put: "Dosta mi je i žena i svega"
Blic pre 9 sati
Negirao je glasine o emotivnim vezama i izjavio da ne traži nove romanse. Tokom emisije, izveo je pesmu Ace Pejovića 'Ne pitaj'. Pevač Predrag Anđelković iz "Nikad nije kasno" se treći put razveo. Kako kaže, više ga emotivni odnosi ne zanimaju, već želi… »
Vesti dana »
Prevoznici Srbije: Svi teretni granični prelazi sa zemljama Šengena blokirani, čekamo rešenje
Serbian News Media pre 59 minutajoš 102 povezane
Tramp šalje svog „čoveka za granice“ u Minesotu: Tom Homan će ga direktno izveštavati sa terena
Nedeljnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
Zlato prešlo istorijski prag od 5.000 dolara – „anti-Trampova investicija
Danas pre 2 satajoš 42 povezane
Filozofski fakultet poslao urgenciju Upravnom sudu za povratak na posao profesorke Jelene Kleut
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 19 povezanih