Povezane vesti
Vučić: Planovi vlade do 2035. nekoordinisani, moramo da rešavamo probleme
Euronews 26.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je važno da se prave planovi za budućnost i dodao da je pogledao preliminarne planove Vlade do 2035. godine, navodeći da je to ''spisak želja''. ''Video sam koliko je to nekoordinisano, video sam… »
Video sam planove do 2035. godine, jedna stvar mi se nije svidela...
Telegraf 26.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je važno da se prave planovi za budućnost i dodao da je pogledao preliminarne planove Vlade do 2035. godine, navodeći da je to ''spisak želja''. ''Video sam koliko je to nekoordinisano, video sam… »
Vučić: Pet milijardi evra treba za celu Srbiju da se uradi nova mreža
B92 26.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o jučerašnjoj sednici Vlade i ulaganjima u Srbiji. Govoreći o jučerašnjoj sednici Vlade, predsednik je istakao da je potrebno pet milijardi potrebno da se uradi vodovodna mreža u Srbiji. "Ja sam pogledao… »
Vesti dana »
Snimljen trenutak kada naoružani napadač (19) ulazi u školu: Deca vrište, on ih juri sačmaricom
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Američka blokada iranskih luka je 'kockanje': Može li da funkcioniše
BBC News pre 20 minutajoš 59 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, oprez zbog jačeg vetra, posebno u podunavskom području
Serbian News Media pre 4 satijoš 31 povezana
Sahrana Duška Vujoševića: Počelo opelo na Novom groblju, došli i Miličić, košarkaši Partizana i drugi
Mondo pre 10 minutajoš 84 povezane