Povezane vesti
Vučić: Planovi vlade do 2035. nekoordinisani, moramo da rešavamo probleme
Euronews 26.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je važno da se prave planovi za budućnost i dodao da je pogledao preliminarne planove Vlade do 2035. godine, navodeći da je to ''spisak želja''. ''Video sam koliko je to nekoordinisano, video sam… »
Video sam planove do 2035. godine, jedna stvar mi se nije svidela...
Telegraf 26.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je važno da se prave planovi za budućnost i dodao da je pogledao preliminarne planove Vlade do 2035. godine, navodeći da je to ''spisak želja''. ''Video sam koliko je to nekoordinisano, video sam… »
Vučić: Pet milijardi evra treba za celu Srbiju da se uradi nova mreža
B92 26.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o jučerašnjoj sednici Vlade i ulaganjima u Srbiji. Govoreći o jučerašnjoj sednici Vlade, predsednik je istakao da je potrebno pet milijardi potrebno da se uradi vodovodna mreža u Srbiji. "Ja sam pogledao… »
Vesti dana »
Cene nafte padaju, akcije skaču jer je Tramp rekao da Iran razgovara sa SAD
Serbian News Media pre 4 minutajoš 44 povezane
"Napadi Amerike i Izraela na Iran su nezakoniti!" Lavrov razgovarao sa Teheranom, rekao za šta će se Rusija boriti
Kurir pre 24 minutajoš 50 povezanih
Pritvor od 30 dana za osumnjičenog iz Bratmilovca: Tukao jednog maloletnika, drugom pretio smrću
Rešetka pre 54 minutajoš 41 povezana
Paunović: Raduje me povratak braće Milinković Savić u tim, sa Tadićem nisam spreman da razgovaram
RTS pre 14 minutajoš 45 povezanih