Povezane vesti

"Dok sam spavao zlikovac mi je uzeo oba deteta, kad sam se pobudio počeo je moj pakao!" Potresne reči Saše Panića koji je u…

"Dok sam spavao zlikovac mi je uzeo oba deteta, kad sam se pobudio počeo je moj pakao!" Potresne reči Saše Panića koji je u…

Kurir pre 3 sata
Saša Panić, otac Milana i Kristine Panić koji su ubijeni 4. maja 2023. godine u masakru koji je počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje oglasio se potresnom objavom na društvenim mrežama, i to baš opisujući dan u kom je ostao bez oba deteta. -… »
"Dok sam ja spavao, zlikovac mi je uzeo oba deteta" Vapaj oca Kristine i Milana koji su ubijeni pre skoro 2 godine u Duboni…

"Dok sam ja spavao, zlikovac mi je uzeo oba deteta" Vapaj oca Kristine i Milana koji su ubijeni pre skoro 2 godine u Duboni…

Blic pre 8 sati
Uroš Blažić i njegov otac Radiša su osuđeni na po 20 godina zatvora Saša Panić je naveo da sada ima sve ono što je jurio, čak i više od toga, ali nema razlog zbog kojeg je sve to stvarao "Tog dana sam spavao. Spavao sam umoran od posla, od obaveza, od… »

Vesti dana »