Povezane vesti
'Srednje sile' se suočavaju sa teškim izazovom u novom svetskom poretku
BBC News pre 22 sata
U doba ekonomske stagnacije i ekstremne neravnopravnosti, vera naroda u demokratske institucije je nagrižena. Stoga bi Tramp mogao da bude simptom, a ne uzrok Karnijevog „prekida“ sa posleratnim poretkom. Zamolili su me da govorim na konferenciji Škole… »
NIN pre 21 sat
Zamolili su me da govorim na konferenciji Škole novinarstva na Univerzitetu Kolumbija. Bilo je to u januaru 2002. godine. dva aviona su udarila u 'Kule bliznakinje' u Njujorku, a i dalje je moglo da se oseti kako se ranjeni grad oseća. Mogli ste to da… »
‘Srednje sile’ se suočavaju sa teškim izazovom u novom svetskom poretku
Danas pre 21 sat
Zamolili su me da govorim na konferenciji Škole novinarstva na Univerzitetu Kolumbija. Bilo je to u januaru 2002. godine. dva aviona su udarila u ‘Kule bliznakinje’ u Njujorku, a i dalje je moglo da se oseti kako se ranjeni grad oseća. Mogli ste to da… »
Danas pre 21 sat
Zamolili su me da govorim na konferenciji Škole novinarstva na Univerzitetu Kolumbija. Bilo je to u januaru 2002. godine. dva aviona su udarila u ‘Kule bliznakinje’ u Njujorku, a i dalje je moglo da se oseti kako se ranjeni grad oseća. Mogli ste to da… »
Radio 021 pre 21 sat
U doba ekonomske stagnacije i ekstremne neravnopravnosti, vera naroda u demokratske institucije je nagrižena. Stoga bi Tramp mogao da bude simptom, a ne uzrok Karnijevog „prekida“ sa posleratnim poretkom. BBC/AFP/Reuters Zamolili su me da govorim na… »
Južne vesti pre 21 sat
BBC/AFP/Reuters Zamolili su me da govorim na konferenciji Škole novinarstva na Univerzitetu Kolumbija. Bilo je to u januaru 2002. godine. dva aviona su udarila u ‘Kule bliznakinje’ u Njujorku, a i dalje je moglo da se oseti kako se ranjeni grad oseća… »
Vesti dana »
Čadež: Šteta od blokada teretnog saobraćaja prema EU dnevno dostiže 100 miliona evra
Insajder pre 12 minutajoš 24 povezane
Sveti Sava – školska slava, sećanje na prvog srpskog prosvetitelja i arhiepiskopa
Naissus info pre 57 minutajoš 17 povezanih
Zverev stigao do polufinala Australijan opena! Nemac srušio Tijena posle četiri seta
Kurir pre 53 minutajoš 20 povezanih