Povezane vesti

Miloš Biković progovorio o operacijama: Išao 2 puta "pod nož" zbog povrede sa snimanja

Miloš Biković progovorio o operacijama: Išao 2 puta "pod nož" zbog povrede sa snimanja

Mondo pre 1 sat
Naš proslavljeni glumac Miloš Biković podelio je sa pratiocima na Instagramu detalje o svom oporavku nakon operacije kolena o kojoj do sada nije govorio, što dokazuje da je želeo da sve prođe u tajnosti, daleko od očiju javnosti. On je sada sam priznao… »
„Pre manje od godinu dana, imao sam drugu operaciju“: Miloš Biković objavio urnebesan video sa skijanja – igra i vrti cipele u…

„Pre manje od godinu dana, imao sam drugu operaciju“: Miloš Biković objavio urnebesan video sa skijanja – igra i vrti cipele u…

Nova pre 4 sati
Glumac Miloš Biković je privukao veliku pažnju svojom novom objavom na Instagramu. Miloš Biković sa svojim pratiocima na društvenim mrežama neretko deli zanimljivosti iz svog života, kako poslovnog, tako i privatnog. On je sada objavio snimak sa… »
Miloš Biković imao dve operacije, a sad se oglasio sa Alpa: "Nisam znao da li ću uopšte moći to da uradim"

Miloš Biković imao dve operacije, a sad se oglasio sa Alpa: "Nisam znao da li ću uopšte moći to da uradim"

Blic pre 7 sati
Nakon operacija, uspeo je da skija preko 500 kilometara u periodu od dve nedelje tokom svog boravka na Alpima. Na svom Instagramu, Biković je podelio video u kojem naglašava svoj progres i sposobnost povratka aktivnom životu. Glumac Miloš Biković… »
Miloš Biković u tajnosti operisan! "Nisam znao da li ću uopšte moći da..."

Miloš Biković u tajnosti operisan! "Nisam znao da li ću uopšte moći da..."

Telegraf pre 7 sati
Glumac Miloš Biković podelio je sa pratiocima na Instagramu detalje o svom oporavku nakon operacije kolena za koju niko sem njegovih najbližih nije ni znao, što dokazuje da je želeo da sve prođe u tajnosti, daleko od očiju javnosti. On je sada sam… »

Vesti dana »