Povezane vesti

Niko ne zna da je folkerova ćerka pevačica! Ljudi se šokirali: "Molim? Lažeš"

Niko ne zna da je folkerova ćerka pevačica! Ljudi se šokirali: "Molim? Lažeš"

Kurir pre 1 sat
Najmlađa ćerka pevača Srećka KrečaraĐurđa Gajić krenula je očevim stopana, a on nikom od kolega nije želeo da govori da je ona njegovo dete. Krečar, čije su slike mafijaši koristili u lažnim pasošima i njegova supruga ponosni su roditelji tri ćerke, a… »
"Gledam te kao koleginicu" Naš pevač nikome nije govorio da mu je ćerka pevačica, ljudi u šoku: "Molim? Lažeš"

"Gledam te kao koleginicu" Naš pevač nikome nije govorio da mu je ćerka pevačica, ljudi u šoku: "Molim? Lažeš"

Telegraf pre 6 sati
Pevač Srećko Krečar i njegova supruga ponosni su roditelji tri ćerke, a nedavno je najmlađa, Đurđa Gajić, odlučila da krene očevim stopama i upusti se u profesionalne muzičke vode. Krečar je sada otkrio da nije želeo da javno govori kolegama da je Đurđa… »
Pevač nije hteo nikome da govori da je njegova ćerka pevačica: "Rekao sam joj: Mi smo kolege!"

Pevač nije hteo nikome da govori da je njegova ćerka pevačica: "Rekao sam joj: Mi smo kolege!"

Blic pre 7 sati
Krečar je kroz smeh opisao kako se upoznao sa suprugom na veselju, gde je odmah prilikom susreta osetio posebnu povezanost. Njihova priča odražava vrednosti porodice i ljubavi. Pevač Srećko Krečar i njegova supruga ponosni su roditelji tri ćerke, a… »

Vesti dana »