Povezane vesti

Marija Radovanović: Gomila besmislenih stvari u rešenju o mom otkazu, progon otkad sam pružila podršku studentima

Marija Radovanović: Gomila besmislenih stvari u rešenju o mom otkazu, progon otkad sam pružila podršku studentima

N1 Info pre 2 sata
"U rešenju o mom otkazu navodi se niz besmislenih i neosnovanih stvari. Od mog potpisa podrške studentima bilo je jasno da ću biti izložena progonu, što je evo, dovelo do otkaza", priča za N1 sekretarka Medicinskog fakulteta u Beogradu Marija… »
Dan uživo: Šta to hoće studenti?

Dan uživo: Šta to hoće studenti?

N1 Info pre 2 sata
Šta hoće studenti? Kako oni vide pozive za ujedinjenje sa parlamentanom opozicijom? Koga žele, a koga ne na svojoj budućoj izbornoj listi? Šta očekuju od protesta koji organizuju sutra u Beogradu? O tome će u Danu uživo govoriti Jovana Ignjatović… »
Sekretarka Medicinskog najavljuje tužbu protiv fakulteta zbog, kako tvrdi, nezakonitog otkaza

Sekretarka Medicinskog najavljuje tužbu protiv fakulteta zbog, kako tvrdi, nezakonitog otkaza

Insajder pre 7 sati
Sekretarka beogradskog Medicinskog fakulteta Marija Radovanović, koja je 23. januara dobila rešenje o prekidu radnog odnosa, izjavila je danas za FoNet da njeni advokati rade na tužbi povodom toga što je, kako tvrdi, nezakonito ostala bez posla. Ta tužba… »
Bivša sekretarka Medicinskog: Advokati rade na tužbi povodom toga što sam ostala bez posla

Bivša sekretarka Medicinskog: Advokati rade na tužbi povodom toga što sam ostala bez posla

Nedeljnik pre 7 sati
Sekretarka beogradskog Medicinskog fakulteta Marija Radovanović, koja je 23. januara dobila rešenje o prekidu radnog odnosa, izjavila je danas za FoNet da njeni advokati rade na tužbi povodom toga što je, kako tvrdi, nezakonito ostala bez posla, piše… »
Advokati spremaju tužbu zbog otkaza sekretarke Medicinskog fakulteta u Beogradu

Advokati spremaju tužbu zbog otkaza sekretarke Medicinskog fakulteta u Beogradu

Danas pre 8 sati
Sekretarka beogradskog Medicinskog fakulteta Marija Radovanović, koja je 23. januara dobila rešenje o prekidu radnog odnosa, izjavila je danas za FoNet da njeni advokati rade na tužbi povodom toga što je, kako tvrdi, nezakonito ostala bez posla. Ta tužba… »
„Nova uprava nezakonito postavljena, dekanka servira laži i podvale“: Sekretarka Medicinskog fakulteta koja je dobila otkaz…

„Nova uprava nezakonito postavljena, dekanka servira laži i podvale“: Sekretarka Medicinskog fakulteta koja je dobila otkaz…

Nova pre 10 sati
Sekretarka Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Marija Radovanović, koja je prošle nedelje, nakon višemesečnih problema sa novom upravom, dobila otkaz, uputila je dopis povodom novonastale situacije svim nastavnicima ove visokoškolske ustanove… »

Vesti dana »