Povezane vesti

Marija Radovanović: Gomila besmislenih stvari u rešenju o mom otkazu, progon otkad sam pružila podršku studentima

Marija Radovanović: Gomila besmislenih stvari u rešenju o mom otkazu, progon otkad sam pružila podršku studentima

N1 Info pre 21 dana
"U rešenju o mom otkazu navodi se niz besmislenih i neosnovanih stvari. Od mog potpisa podrške studentima bilo je jasno da ću biti izložena progonu, što je evo, dovelo do otkaza", priča za N1 sekretarka Medicinskog fakulteta u Beogradu Marija… »
Dan uživo: Šta to hoće studenti?

Dan uživo: Šta to hoće studenti?

N1 Info pre 21 dana
Šta hoće studenti? Kako oni vide pozive za ujedinjenje sa parlamentanom opozicijom? Koga žele, a koga ne na svojoj budućoj izbornoj listi? Šta očekuju od protesta koji organizuju sutra u Beogradu? O tome će u Danu uživo govoriti Jovana Ignjatović… »
Sekretarka Medicinskog najavljuje tužbu protiv fakulteta zbog, kako tvrdi, nezakonitog otkaza

Sekretarka Medicinskog najavljuje tužbu protiv fakulteta zbog, kako tvrdi, nezakonitog otkaza

Insajder pre 22 dana
Sekretarka beogradskog Medicinskog fakulteta Marija Radovanović, koja je 23. januara dobila rešenje o prekidu radnog odnosa, izjavila je danas za FoNet da njeni advokati rade na tužbi povodom toga što je, kako tvrdi, nezakonito ostala bez posla. Ta tužba… »
Advokati spremaju tužbu zbog otkaza sekretarke Medicinskog fakulteta u Beogradu

Advokati spremaju tužbu zbog otkaza sekretarke Medicinskog fakulteta u Beogradu

Danas pre 22 dana
Sekretarka beogradskog Medicinskog fakulteta Marija Radovanović, koja je 23. januara dobila rešenje o prekidu radnog odnosa, izjavila je danas za FoNet da njeni advokati rade na tužbi povodom toga što je, kako tvrdi, nezakonito ostala bez posla. Ta tužba… »
Bivša sekretarka Medicinskog: Advokati rade na tužbi povodom toga što sam ostala bez posla

Bivša sekretarka Medicinskog: Advokati rade na tužbi povodom toga što sam ostala bez posla

Nedeljnik pre 22 dana
Sekretarka beogradskog Medicinskog fakulteta Marija Radovanović, koja je 23. januara dobila rešenje o prekidu radnog odnosa, izjavila je danas za FoNet da njeni advokati rade na tužbi povodom toga što je, kako tvrdi, nezakonito ostala bez posla, piše… »

Vesti dana »