Повезане вести

Марија Радовановић: Гомила бесмислених ствари у решењу о мом отказу, прогон откад сам пружила подршку студентима

Марија Радовановић: Гомила бесмислених ствари у решењу о мом отказу, прогон откад сам пружила подршку студентима

Н1 Инфо пре 21 дана
"У решењу о мом отказу наводи се низ бесмислених и неоснованих ствари. Од мог потписа подршке студентима било је јасно да ћу бити изложена прогону, што је ево, довело до отказа", прича за Н1 секретарка Медицинског факултета у… »
Дан уживо: Шта то хоће студенти?

Дан уживо: Шта то хоће студенти?

Н1 Инфо пре 21 дана
Шта хоће студенти? Како они виде позиве за уједињење са парламентаном опозицијом? Кога желе, а кога не на својој будућој изборној листи? Шта очекују од протеста који организују сутра у Београду? О томе ће у Дану уживо говорити… »
Секретарка Медицинског најављује тужбу против факултета због, како тврди, незаконитог отказа

Секретарка Медицинског најављује тужбу против факултета због, како тврди, незаконитог отказа

Инсајдер пре 22 дана
Секретарка београдског Медицинског факултета Марија Радовановић, која је 23. јануара добила решење о прекиду радног односа, изјавила је данас за ФоНет да њени адвокати раде на тужби поводом тога што је, како тврди, незаконито… »
Адвокати спремају тужбу због отказа секретарке Медицинског факултета у Београду

Адвокати спремају тужбу због отказа секретарке Медицинског факултета у Београду

Данас пре 22 дана
Секретарка београдског Медицинског факултета Марија Радовановић, која је 23. јануара добила решење о прекиду радног односа, изјавила је данас за ФоНет да њени адвокати раде на тужби поводом тога што је, како тврди, незаконито… »
Бивша секретарка Медицинског: Адвокати раде на тужби поводом тога што сам остала без посла

Бивша секретарка Медицинског: Адвокати раде на тужби поводом тога што сам остала без посла

Недељник пре 22 дана

Вести дана »