Povezane vesti
"Dok ima majstora, ima i nas"! Dodeljeni sertifikati za stare zanate: Sledećeg meseca nova pomoć države (video)
Blic pre 24 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović dodelila je danas 32 sertifikata za stare i umetničke zanate i najavila da će u narednom mesecu biti raspisan program podrške u vidu bespovratnih sredstava za sve koje se bave poslovima… »
Ministarka Mesarović uručila sertifikate: Država daje 100 odsto bespovratna sredstva za stare zanate
Kurir pre 24 dana
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović uručila je danas, u Etnografskom muzeju, 32 sertifikata za stare i umetničke zanate i poslove domaće radinosti dobitnicima iz 12 okruga. - Mi kao država činimo sve da stari zanati ne nestaju… »
Ministarka Mesarović uručila sertifikate za stare zanate: Oni su čuvari kulturne baštine i tradicije, novi konkurs…
Dnevnik pre 24 dana
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović uručila je danas, u Etnografskom muzeju, 32 sertifikata za stare i umetničke zanate i poslove domaće radinosti dobitnicima iz 12 okruga. -Mi kao država činimo sve da stari zanati ne nestaju… »
Stiže novi program podrške: Ministarka Mesarović dodelila sertifikate za stare zanate
Telegraf pre 24 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović dodelila je danas 32 sertifikata za stare i umetničke zanate i najavila da će u narednom mesecu biti raspisan program podrške u vidu bespovratnih sredstava za sve one koje se bave… »
Vesti dana »
"Video sam da je Čedomir prišao šanku, a onda..." Svedok sa lica mesta otkriva detalje za Kurir: Ušao je u toalet, lice mu je bilo mokro, bilo je neprijatno
Kurir pre 19 minutajoš 30 povezanih
Sutra veliki sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu! Evropska komisija prihvatila inicijativu Srbije, slede i konsultacije o tržištu mleka (video)
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 7 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 6 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih