Povezane vesti
"Rekao sam majci da kupi pesticid da to popijemo", Milan Milošević otkrio potresne detalje: Radiš kao konj, a dugovi se…
Kurir pre 23 dana
Milan Milošević govorio je o svojoj prošlosti, problemima i teškim periodima. Voditelj je otkrio da je u jednom trenutku mislio da nema rešenja i da nikada neće biti bolje. Milošević je prepričao razgovor sa majkom i otkrio potresne detalje. - Sedimo ja… »
"Mami sam rekao da kupi pesticid, da popijemo i da se ne probudimo." Bolna izjava Milana Miloševića: "Dugovi..."
Telegraf pre 23 dana
"Brat se obesio u zatvoru. Otac ga je tukao svaki dan, bio je crn" Od kada je postao javna ličnost, Milan Milošević nije krio koliko je bolnu prošlost imao. On je u nekoliko navrata otvoreno govorio o tome kroz kakav pakao je prošao, a sada je priznao i… »
"Rekao sam majki da kupi pesticid da to popijemo": Milan Milošević progovorio o trenutku očaja: "Možeš da radiš kao konj, a…
Blic pre 23 dana
Osim finansijskih problema, govorio je i o teškom porodičnom iskustvu, posebno nasilju koje je njegov brat trpeo od oca. Podelio je priču o dubokoj krizi kroz koju je prošao, osvrćući se na trenutke očajanja i traženje izlaza. Voditelj Milan Milošević… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 4 satijoš 24 povezane
Studenti iz Novog Sada o nasilju koje su pretrpeli: Udarci u glavu, šamari, pljuvanje, vređanje
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina upravljanja eparhijom
RTV pre 25 minutajoš 18 povezanih
Poljoprivrednik: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Nova ekonomija pre 1 satjoš 19 povezanih
Zelenski otkrio zašto su prekinuti pregovori Ukrajine i Rusije: Žestok sukob nastao u Ženevi zbog ove dve teme
Mondo pre 59 minutajoš 34 povezane