Povezane vesti

"Rekao sam majci da kupi pesticid da to popijemo", Milan Milošević otkrio potresne detalje: Radiš kao konj, a dugovi se…

"Rekao sam majci da kupi pesticid da to popijemo", Milan Milošević otkrio potresne detalje: Radiš kao konj, a dugovi se…

Kurir pre 12 sati
Milan Milošević govorio je o svojoj prošlosti, problemima i teškim periodima. Voditelj je otkrio da je u jednom trenutku mislio da nema rešenja i da nikada neće biti bolje. Milošević je prepričao razgovor sa majkom i otkrio potresne detalje. - Sedimo ja… »
"Mami sam rekao da kupi pesticid, da popijemo i da se ne probudimo." Bolna izjava Milana Miloševića: "Dugovi..."

"Mami sam rekao da kupi pesticid, da popijemo i da se ne probudimo." Bolna izjava Milana Miloševića: "Dugovi..."

Telegraf pre 12 sati
"Brat se obesio u zatvoru. Otac ga je tukao svaki dan, bio je crn" Od kada je postao javna ličnost, Milan Milošević nije krio koliko je bolnu prošlost imao. On je u nekoliko navrata otvoreno govorio o tome kroz kakav pakao je prošao, a sada je priznao i… »
"Rekao sam majki da kupi pesticid da to popijemo": Milan Milošević progovorio o trenutku očaja: "Možeš da radiš kao konj, a…

"Rekao sam majki da kupi pesticid da to popijemo": Milan Milošević progovorio o trenutku očaja: "Možeš da radiš kao konj, a…

Blic pre 12 sati
Osim finansijskih problema, govorio je i o teškom porodičnom iskustvu, posebno nasilju koje je njegov brat trpeo od oca. Podelio je priču o dubokoj krizi kroz koju je prošao, osvrćući se na trenutke očajanja i traženje izlaza. Voditelj Milan Milošević… »

Vesti dana »