Povezane vesti
Minić o protestima mlekara: "Majstori, e pa, nećete doći traktorima pred Vladu RS, tako se problem ne rešava" (video)
Kurir pre 20 dana
Savo Minić, predsednik Vlade Republike Srpske, poručio je da neće dozvolili mlekarima da traktorima dođu pred zgradu Vlade Republike Srpske. Savo Minić je poručio da mlekari neće moći traktorima da dođu pred zgradu Vlade RS. Kaže da je otvoren za… »
Premijer RS pred protest mlekara: Majstori, nećete doći pred Vladu
Serbian News Media pre 20 dana
Premijer Republike Srpske (RS) Savo Minić je danas izjavio u Banjaluci da neće dozvolili mlekarima da traktorima blokiraju zgradu Vlade Republike Srpske. „Majstori, nećete doći pred Vladu RS! Ja sam otvoren za razgovor, sa svima ću pričati, ali nisam… »
Premijer Republike Srpske poručio proizvođačima mleka: Majstori, nećete doći pred Vladu
Danas pre 21 dana
Premijer Republike Srpske (RS) Savo Minić je danas izjavio u Banjaluci da neće dozvolili mlekarima da traktorima blokiraju zgradu Vlade Republike Srpske. „Majstori, nećete doći pred Vladu RS! Ja sam otvoren za razgovor, sa svima ću pričati, ali nisam… »
Vesti dana »
Portparol EK: Brisel još ne planira izuzetke od primene EES za vozače Zapadnog Balkana
Nedeljnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Ministarstvo finansija: Zaštitna barijera oko Parka Ušće postavlja se zbog bezbednosti građana
NIN pre 15 minutajoš 12 povezanih
Viktor Orban i Marko Rubio razgovarali o uslovima za mađarsku kupovinu NIS-a
Nova ekonomija pre 16 minutajoš 20 povezanih