Povezane vesti
Minić o protestima mlekara: "Majstori, e pa, nećete doći traktorima pred Vladu RS, tako se problem ne rešava" (video)
Kurir 26.01.2026
Savo Minić, predsednik Vlade Republike Srpske, poručio je da neće dozvolili mlekarima da traktorima dođu pred zgradu Vlade Republike Srpske. Savo Minić je poručio da mlekari neće moći traktorima da dođu pred zgradu Vlade RS. Kaže da je otvoren za… »
Premijer RS pred protest mlekara: Majstori, nećete doći pred Vladu
Serbian News Media 26.01.2026
Premijer Republike Srpske (RS) Savo Minić je danas izjavio u Banjaluci da neće dozvolili mlekarima da traktorima blokiraju zgradu Vlade Republike Srpske. „Majstori, nećete doći pred Vladu RS! Ja sam otvoren za razgovor, sa svima ću pričati, ali nisam… »
Premijer Republike Srpske poručio proizvođačima mleka: Majstori, nećete doći pred Vladu
Danas 26.01.2026
Premijer Republike Srpske (RS) Savo Minić je danas izjavio u Banjaluci da neće dozvolili mlekarima da traktorima blokiraju zgradu Vlade Republike Srpske. „Majstori, nećete doći pred Vladu RS! Ja sam otvoren za razgovor, sa svima ću pričati, ali nisam… »
Vesti dana »
Završeno Osmo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, usvojeno svih 18 tačaka
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Pukao prozor na letu „Rajanera“ iz Soluna, grčki mediji navode da je povređen državljanin Srbije (VIDEO)
Insajder pre 35 minutajoš 48 povezanih
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije
Euronews pre 15 minutajoš 56 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel u narednih 7 dana
Kurir pre 5 satijoš 29 povezanih