Povezane vesti

"Otkad sam se razvela, ja sam procvetala" Bojana Lazić bez Ognjena vodi "Pinkove zvezde": "On je na porodiljskom", progovorila…

"Otkad sam se razvela, ja sam procvetala" Bojana Lazić bez Ognjena vodi "Pinkove zvezde": "On je na porodiljskom", progovorila…

Blic pre 18 sati
Bojana je podelila svoja iskustva i stavove o ljubavi, toleranciji i važnim životnim vrednostima. Naglasila je kako uživa u dinamici snimanja emisije i zajedničkom druženju sa ekipom. Voditeljka Bojana Lazić se pojavila sama na snimanju emisije "Pinkove… »
"Ognjen je na porodiljskom bolovanju", Bojana otkrila zašto Amidžića nema u Pinkovim zvezdama, pa se dotakla svog razvoda: Ovo…

"Ognjen je na porodiljskom bolovanju", Bojana otkrila zašto Amidžića nema u Pinkovim zvezdama, pa se dotakla svog razvoda: Ovo…

Kurir pre 19 sati
Voditeljka Bojana Lazić stigla je na snimanje "Pinkovih zvezda" raspoložena kao i obično. Odmah je otkrila da će sama voditi emisiju i danas i sutra jer je njen kolega Ognjen Amidžić, kako ona kaže, na kraćem porodiljskom bolovanju nakon rođenja ćerke. -… »

Vesti dana »