Povezane vesti
"Otkad sam se razvela, ja sam procvetala" Bojana Lazić bez Ognjena vodi "Pinkove zvezde": "On je na porodiljskom", progovorila…
Blic pre 18 sati
Bojana je podelila svoja iskustva i stavove o ljubavi, toleranciji i važnim životnim vrednostima. Naglasila je kako uživa u dinamici snimanja emisije i zajedničkom druženju sa ekipom. Voditeljka Bojana Lazić se pojavila sama na snimanju emisije "Pinkove… »
"Ognjen je na porodiljskom bolovanju", Bojana otkrila zašto Amidžića nema u Pinkovim zvezdama, pa se dotakla svog razvoda: Ovo…
Kurir pre 19 sati
Voditeljka Bojana Lazić stigla je na snimanje "Pinkovih zvezda" raspoložena kao i obično. Odmah je otkrila da će sama voditi emisiju i danas i sutra jer je njen kolega Ognjen Amidžić, kako ona kaže, na kraćem porodiljskom bolovanju nakon rođenja ćerke. -… »
Vesti dana »
"Neštašica hrane, lekova i goriva! Posledice štrajka kamiondžija nesagledive!" Ovo su problemi sa kojima se mogu suočiti trgovinski lanci usled dužeg zastoja
Kurir pre 7 minutajoš 24 povezane
RHMZ izdao hitno upozorenje: Oprez, vodostaj Dunava nizak, kiša i sneg širom Srbije
Euronews pre 8 minutajoš 18 povezanih
(VIDEO) Ovakve cifre imao je samo Kobi: Dončićev šoutajm u Čikagu
Sport klub pre 27 minutajoš 18 povezanih