Povezane vesti
Odbor Jovine gimnazije i direktor: Jedino saopštenja Saveta roditelja mogu biti relevantna, a ne "neformalne i anonimne grupe"
Insajder pre 16 sati
Privremeni Školski odbor i direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu saopštili su, da pojedini mediji, među kojima su Danas, N1, Nova S, Moj Novi Sad, Insajder, 021 i Zelena učionica, „tendenciozno i neprofesionalno prenose informacije“ koje… »
Direktor Jovine: Neformalna grupa roditelja obmanjuje delegaciju Evropskog parlamenta
Moj Novi Sad pre 19 sati
Privremeni Školski odbor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" i direktor ove ustanove Radivoje P. Stojković oglasili su se nakon jučerašnjeg saopšenja roditelja đaka ove gimnazije, u kom se, između ostalog, navodi da su roditelji evroparlamentarcima ukazali… »
Direktor Jovine gimnazije nezadovoljan izveštavanjem medija o dešavanjima u školi
Radio 021 pre 20 sati
Direktor i privremeni Školski odbor Jovine gimnazije saopštili su da su nezadovoljni izveštavanjem medija o dešavanjima u toj školi. Kako su naveli, u pitanju su Danas, N1, Nova S, Moj Novi Sad, Insajder, 021, Zelena učionica... Prema njima, mediji… »
Vesti dana »
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću, poseban osvrt na stanje u United media
Nova pre 1 satjoš 2 povezane
Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18 časova
NIN pre 2 satajoš 21 povezana