Povezane vesti
Odbor Jovine gimnazije i direktor: Jedino saopštenja Saveta roditelja mogu biti relevantna, a ne "neformalne i anonimne grupe"
Insajder 26.01.2026
Privremeni Školski odbor i direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu saopštili su, da pojedini mediji, među kojima su Danas, N1, Nova S, Moj Novi Sad, Insajder, 021 i Zelena učionica, „tendenciozno i neprofesionalno prenose informacije“ koje… »
Direktor Jovine: Neformalna grupa roditelja obmanjuje delegaciju Evropskog parlamenta
Moj Novi Sad 26.01.2026
Privremeni Školski odbor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" i direktor ove ustanove Radivoje P. Stojković oglasili su se nakon jučerašnjeg saopšenja roditelja đaka ove gimnazije, u kom se, između ostalog, navodi da su roditelji evroparlamentarcima ukazali… »
Direktor Jovine gimnazije nezadovoljan izveštavanjem medija o dešavanjima u školi
Radio 021 26.01.2026
Direktor i privremeni Školski odbor Jovine gimnazije saopštili su da su nezadovoljni izveštavanjem medija o dešavanjima u toj školi. Kako su naveli, u pitanju su Danas, N1, Nova S, Moj Novi Sad, Insajder, 021, Zelena učionica... Prema njima, mediji… »
Vesti dana »
Tramp: Nadam se da će Hezbolah da se ponaša lepo! Američki predsednik nakon novog prekida vatre kaže da bi ovo mogao da bude istorijski dan za Liban (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 18 povezanih
Prijatan vikend pred Mitrovčanima, od ponedeljka mogući pljuskovi
Ozon pre 15 minutajoš 14 povezanih
U ovom stanu od 10 miliona € će živeti Melina i njen budući muž: Najskuplja lokacija u Monte Karlu, pogled na more - ovakav luksuz niste videli (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 14 povezanih
Užasne vesti za Zvezdu! Povredio se veliki adut Obradovića!
Večernje novosti pre 25 minutajoš 18 povezanih
Hitna pomoć: Dva muškarca teško povređena u dve nesreće u Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih