Povezane vesti
"Uhvatila sam ga u prevari!" Šok ispovest Barbare Bobak o aferi bivšeg, Darku Laziću, dotakla se i Dare Bubamare: Evo kakve…
Kurir 26.01.2026
Barbara Bobak, bez dlake na jeziku, progovorila je o fotografijama bivših momaka i tome šta čuva u svom mobilnom telefonu. - Preko društvenih mreža sam saznala da me dečko vara. Videla sam sliku na stranici diskoteke kako se ljubi sa drugom devojkom… »
"Uhvatila sam ga u prevari", Barbara Bobak o aferi bivšeg dečka, priznala kakve "dokaze" čuva u telefonu
Telegraf 26.01.2026
Pevačica Barbara Bobak, bez dlake na jeziku, progovorila je o fotografijama bivših momaka i tome šta čuva u svom mobilnom telefonu. - Preko društvenih mreža sam saznala da me dečko vara. Videla sam sliku na stranici diskoteke kako se ljubi sa drugom… »
Vesti dana »
Skupština usvojila Zakon o oružju i municiji, glasa se o još 17 tačaka dnevnog reda
Danas pre 4 minutajoš 31 povezana
'Čuli su se vrisci': Oštećen prozor aviona tokom leta Rajanera iz Grčke, povređen putnik iz Srbije
BBC News pre 39 minutajoš 39 povezanih
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 4 minutajoš 27 povezanih