Povezane vesti
"Uhvatila sam ga u prevari!" Šok ispovest Barbare Bobak o aferi bivšeg, Darku Laziću, dotakla se i Dare Bubamare: Evo kakve…
Kurir 26.01.2026
Barbara Bobak, bez dlake na jeziku, progovorila je o fotografijama bivših momaka i tome šta čuva u svom mobilnom telefonu. - Preko društvenih mreža sam saznala da me dečko vara. Videla sam sliku na stranici diskoteke kako se ljubi sa drugom devojkom… »
"Uhvatila sam ga u prevari", Barbara Bobak o aferi bivšeg dečka, priznala kakve "dokaze" čuva u telefonu
Telegraf 26.01.2026
Pevačica Barbara Bobak, bez dlake na jeziku, progovorila je o fotografijama bivših momaka i tome šta čuva u svom mobilnom telefonu. - Preko društvenih mreža sam saznala da me dečko vara. Videla sam sliku na stranici diskoteke kako se ljubi sa drugom… »
Vesti dana »
Kos: Srbiji novac iz Plana rasta kada ispuni uslove vezane za pravosudne zakone, izbore i medije
Ist media pre 6 minutajoš 35 povezanih
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Snažan zemljotres pogodio obalu Japana: Proveravaju se nuklerne elektrane
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Zapadni Balkan rizikuje da do juna kolektivno izgubi više od 700 miliona evra iz Plana rasta EU
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 48 povezanih