Povezane vesti
„U Srbiji su mi uništili nos“: Naša pevačica otišla na drugu operaciju u Tursku – „Svest mora da se probudi“ FOTO
Nova pre 8 sati
Pevačica Tatjana Pejčić objavila je sliku na svom Instagram profilu nakon druge operacije nosa i zabrinula pratioce. Naime, Tatjana Pejčić se slikala nakon operacije, te na svom Instagramu poručila da ljudi moraju širiti svest o problemu devijacije… »
"Uništili su mi nos": Srpska pevačica objavila fotografiju iz bolnice, otkrila kroz kakvu agoniju prolazi
Mondo pre 9 sati
Pevačica Tatjana Pejčić, koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda", zabrinula je svoje pratioce kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolnice. Naime, Tatjana je operisala nos, a kako je sama priznala, dugo je razmišljala da li da… »
"Uništili su mi nos": Naša pevačica otišla na drugu operaciju: Objavila sliku iz bolnice, sva u zavojima neprepoznatljiva…
Blic pre 10 sati
Napomenula je važnost zdravlja glasa i disajnih puteva za pevače Emisija 'Zvezde Granda' se nastavila sa snimanjem, a Anu Sević vodi novo takmičarsko kolo Pevačica Tatjana Pejčić proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a sada je zabrinula fanove kada… »
"Uništili su mi nos" Zvezda Granda otišla na drugu operaciju: Objavila sliku iz bolnice, sva u zavojima (foto)
Kurir pre 10 sati
Pevačica Tatjana Pejčić proslavila se u takmičenju " Zvezde Granda", a sada je zabrinula fanove kada je podelila fotografiju iz bolnice. Ona je operisala nos, a kako kaže, dugo se dvoumila da li da svoju priču podeli sa javnosti. Tatjana je najpre… »
„Uništili su mi nos, dosta ljudi se javilo…“ Pevačici lekari unakazili nos, objavila slike, sva u zavojima
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Tatjana Pejčić proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a sada je zabrinula fanove kada je podelila fotografiju iz bolnice. Ona je operisala nos, a kako kaže, dugo se dvoumila da li da svoju priču podeli sa javnosti. Tatjana je najpre… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih
Unija pekara Srbije: Tražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara
Nova ekonomija pre 1 satjoš 22 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Na više lokacija u Beogradu počela okupljanja pred današnji studentski protest
Beta pre 6 minutajoš 36 povezanih