Povezane vesti

Srđan Jovanović otkrio: „Kokeza je organizovao večeru sa Vučelićem i Terzićem uoči derbija!“

Srđan Jovanović otkrio: „Kokeza je organizovao večeru sa Vučelićem i Terzićem uoči derbija!“

Hot sport pre 2 sata
Od tada je na udaru! Srđan Jovanović već godinama prolazi kroz ‘pakao’ kroz koji je i Mažić prolazio. Priznat i cenjen svuda, osim u ‘svojoj kući’. Crvena zvezda ne želi da vidi Jovanovića na centru i njeni funkcioneri to ne kriju. Kako sam Jovanović… »
Srđan Jovanović otkrio: „Kokeza je organizovao sastanak sa Vučelićem i Terzićem uoči derbija!“

Srđan Jovanović otkrio: „Kokeza je organizovao sastanak sa Vučelićem i Terzićem uoči derbija!“

Hot sport pre 1 sat
Od tada je na udaru! Srđan Jovanović već godinama prolazi kroz ‘pakao’ kroz koji je i Mažić prolazio. Priznat i cenjen svuda, osim u ‘svojoj kući’. Crvena zvezda ne želi da vidi Jovanovića na centru i njeni funkcioneri to ne kriju. Kako sam Jovanović… »
Srđan Jovanović sa Kokezom, Terzićem i Vučelićem: "Uvek ćeš biti Partizanov sudija"

Srđan Jovanović sa Kokezom, Terzićem i Vučelićem: "Uvek ćeš biti Partizanov sudija"

B92 pre 3 sata
Jedan od najboljih srpskih fudbalskih sudija Srđan Jovanović otkrio je detalje iz svoje karijere, a posebno se osvrnuo na sastanak pred svoj prvi "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana. On je gostujući u emisiji "Super indirektno" otkrio da… »
"Mogu i na poligraf da sednem!" Čuveni srpski sudija otvorio dušu kao nikada do sada! Govorio o pritiscima, derbiju, razgovoru…

"Mogu i na poligraf da sednem!" Čuveni srpski sudija otvorio dušu kao nikada do sada! Govorio o pritiscima, derbiju, razgovoru…

Kurir pre 4 sati
Čuveni srpski fudbalski sudija, Srđan Jovanović, gostovao je u podkastu " Super indirektno" gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Otvorio je dušu Jovanović kao nikada do sada, a za početak otkrio je kako nikada nije imao pritiske pred velike… »
Delije ga ne vole, on hvali trenera Zvezde: Deki Stanković je brend kao Đoković, čak ga i partizanovci poštuju

Delije ga ne vole, on hvali trenera Zvezde: Deki Stanković je brend kao Đoković, čak ga i partizanovci poštuju

Telegraf pre 5 sati
Fudbalski sudija Srđan Jovanović otkrio je svoja iskustva sa vođenjem „večitih derbija“ i posebnu dinamiku kada je na klupi Crvene zvezde u prvom mandatu bio Dejan Stanković, jedan od najvećih trenerskih autoriteta u domaćem fudbalu. Jovanović je… »
Srđan Jovanović otkrio detalje sastanka sa Terzićem, Kokezom i Vučelićem: "Moj stric je radio u Partizanu..."

Srđan Jovanović otkrio detalje sastanka sa Terzićem, Kokezom i Vučelićem: "Moj stric je radio u Partizanu..."

Telegraf pre 5 sati
Fudbalski sudija Srđan Jovanović govorio je bez zadrške o svom prvom „večitom derbiju“, pritiscima koji su se pominjali u javnosti, ali i sastanku koji je uoči meča organizovan u Fudbalskom savezu Srbije. Jovanović je tokom razgvoora u podkastu "Super… »

Vesti dana »