Povezane vesti
Macut za RTS: Vreme da se razmišlja o rekonstrukciji vlade, možda već na proleće
RTS pre 6 sati
Prioriteti Vlade su završetak Ekspa 2027, energetska bezbednost i tranzicija, ubrzanje evropskih integracija, sveobuhvatna reforma obrazovnog sistema, ali i uvođenje vojnog roka, kaže premijer Srbije Đuro Macut. Ističe da ministri u Vladi moraju da budu… »
Macut: Vreme je da se razmišlja o rekonstrukciji vlade
Nedeljnik pre 8 sati
Premijer Srbije Đuro Macut naglasio je da je vanredna tematska sednica vlade bila presek trenutnog stanja i definisanje jasnih zadataka za članove kabineta. Navodi da su ciljevi precizno postavljeni i da je potrebno ubrzati njihovu realizaciju, uz jasnu… »
Macut: Vreme da se razmišlja o rekonstrukciji vlade
Sputnik pre 8 sati
Premijer Srbije izjavio je da ministri i direktori javnih preduzeća moraju da budu operativniji i da budu više na terenu, navodeći da je vreme da se razmišlja i o rekonstrukciji vlade, možda već na proleće. ''Mislim da je konačno vreme da se polože… »
Macut: Ministri da budu operativniji, vreme da se razmišlja o rekonstrukciji vlade
Euronews pre 8 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da ministri i direktori javnih preduzeća moraju da budu operativniji i da budu više na terenu i naveo da je vreme da se razmišlja i o rekonstrukciji vlade, možda već na proleće. ''Mislim da je… »
Macut: Ministri da budu operativniji, vreme da se razmišlja o rekonstrukciji Vlade
Newsmax Balkans pre 8 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je da ministri i direktori javnih preduzeća moraju da budu operativiniji i da budu više na terenu i naveo da je vreme da se razmišlja o rekonstrukciji Vlade, možda već na proleće. "Mislim da je konačno… »
Macut najavio rekonstrukciju Vlade, najavio i kada bi mogla da bude! "Vreme da se razmišlja o tome"
Telegraf pre 8 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da ministri i direktori javnih preduzeća moraju da budu operativiniji i da budu više na terenu i naveo da je vreme da se razmišlja i o rekonstrukciji Vlade, možda već na proleće. ''Mislim da je… »
Macut: Ministri da budu operativniji, vreme da se razmišlja o rekonstrukciji vlade
Telegraf pre 8 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da ministri i direktori javnih preduzeća moraju da budu operativiniji i da budu više na terenu i naveo da je vreme da se razmišlja i o rekonstrukciji vlade, možda već na proleće. - Mislim da je… »
RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da ministri i direktori javnih preduzeća moraju da budu operativiniji i da budu više na terenu i naveo da je vreme da se razmišlja i o rekonstrukciji vlade, možda već na proleće… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih
Na više lokacija u Beogradu počela okupljanja pred današnji studentski protest
Beta pre 6 minutajoš 36 povezanih