Povezane vesti
Bajatović: Imamo dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta
RTV pre 15 sati
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam što pojedini projekti kasne
Kurir pre 15 sati
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović govorio je u jutarnjem programu K1 televizije o sednici Vlade Srbije kojoj je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, a tokom koje su iznete i određene kritike na račun rada pojedinih državnih preduzeća… »
Bajatović: kriv sam za kašnjenje projekata
Večernje novosti pre 14 sati
GENERALNI direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. Dušan Bajatović, Foto D. Milovanović - Da li Srbija… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta
NIN pre 15 sati
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima po… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta
Blic pre 15 sati
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima po… »
Politika pre 15 sati
Istakao je i da je gradnja gasne interkonekcije sa Rumunijom od strateškog značaja. Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za… »
Generalni direktor Srbijagasa: "Kriv sam za kašnjenje projekta..."
Telegraf pre 16 sati
Vesti dana »
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Lančani sudar na auto-putu kod Bačke Topole, petoro povređenih prevezeno u subotičku bolnicu
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Kao posledica velike zimske oluje u SAD pola miliona ljudi bez struje i desetine žrtava
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 4 satijoš 1 povezana