Povezane vesti

Bajatović: Imamo dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta

Bajatović: Imamo dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta

RTV 27.01.2026
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam što pojedini projekti kasne

Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam što pojedini projekti kasne

Kurir 27.01.2026
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović govorio je u jutarnjem programu K1 televizije o sednici Vlade Srbije kojoj je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, a tokom koje su iznete i određene kritike na račun rada pojedinih državnih preduzeća… »
Bajatović: kriv sam za kašnjenje projekata

Bajatović: kriv sam za kašnjenje projekata

Večernje novosti 27.01.2026
GENERALNI direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. Dušan Bajatović, Foto D. Milovanović - Da li Srbija… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta

Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta

NIN 27.01.2026
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima po… »

Blic 27.01.2026
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima po… »

Politika 27.01.2026
Istakao je i da je gradnja gasne interkonekcije sa Rumunijom od strateškog značaja. Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za… »
Generalni direktor Srbijagasa: "Kriv sam za kašnjenje projekta..."

Generalni direktor Srbijagasa: "Kriv sam za kašnjenje projekta..."

Telegraf 27.01.2026

Vesti dana »