Povezane vesti
Bajatović: Imamo dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam što pojedini projekti kasne
Kurir pre 22 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović govorio je u jutarnjem programu K1 televizije o sednici Vlade Srbije kojoj je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, a tokom koje su iznete i određene kritike na račun rada pojedinih državnih preduzeća… »
Bajatović: kriv sam za kašnjenje projekata
Večernje novosti pre 22 dana
GENERALNI direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. Dušan Bajatović, Foto D. Milovanović - Da li Srbija… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta
NIN pre 22 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima po… »
Bajatović: Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni, kriv sam za kašnjenje projekta
Blic pre 22 dana
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za kašnjenje pojedinih projekata. "Da li Srbija ima gasa? Ima. Da li ga ima po… »
Politika pre 22 dana
Istakao je i da je gradnja gasne interkonekcije sa Rumunijom od strateškog značaja. Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da Srbija ima dovoljno gasa po povoljnoj ceni i dodao da preuzima odgovornost kao rukovodilac preduzeća za… »
Generalni direktor Srbijagasa: "Kriv sam za kašnjenje projekta..."
Telegraf pre 22 dana
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Glas Zaječara pre 4 satijoš 25 povezanih
Studenti iz Novog Sada o nasilju koje su pretrpeli: Udarci u glavu, šamari, pljuvanje, vređanje
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
SPC suspendovala mitropolita Justina koji je podržao studente: "Obmanjivao javnost da je politički progonjen"
Radio 021 pre 29 minutajoš 25 povezanih
RADIKALIZACIJA PROTESTA: Blokade poljoprivrednika u Bogatiću na tri lokacije
Šabačke novosti pre 3 satajoš 20 povezanih