Povezane vesti
„Gde vidite mržnju kad gradimo puteve?“: Vučić o odnosu države prema Sandžaku
IndeksOnline pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na Federalnoj televiziji, gde je govorio o odnosima u regionu, poštovanju Dejtonskog sporazuma, Srebrenici i ulaganjima u Sandžak. Tom prilikom je istakao da Srbija poštuje teritorijalni integritet Bosne i… »
Vučić: Odnos Srba i Bošnjaka ključan za region
Radio sto plus pre 5 sati
“Ne možete naći nijednu moju izjavu u poslednjih 15 godina koja negira teritorijalni integritet BiH. Namerno izbegavam reč suverenitet, jer je on podeljen u skladu s rečima Dejtonskog sporazuma, koji opisuje delove suvereniteta entiteta i centralnih… »
Vučić: „Poštujem teritorijalni integritet BiH, odnos Srba i Bošnjaka ključan za region“
Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u razgovoru za Televiziju Federacije Bosne i Hercegovine (FTV) da Srbija poštuje teritorijalni integritet BiH i da će to ostati politika Srbije. “Ne možete naći nijednu moju izjavu u poslednjih 15 godina koja… »
Vučić o Bošnjacima: Vi ste kao i mi Srbi – imate neverovatnu potrebu da propustite sve prilike koje vam se ukažu
Danas pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u razgovoru za Televiziju Federacije Bosne i Hercegovine da Srbija poštuje teritorijalni integritet BiH i da će to ostati politika Srbije. “Ne možete naći nijednu moju izjavu u poslednjih 15 godina koja… »
Vučić o Srebrenici, Sandžaku, NIS-u, Rafineriji: Odnos Srba i Bošnjaka ključan za budućnost Balkana
Insajder pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će poštovanje teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine (BiH) ostati politika Beograda i naglasio važnost odnosa Srba i Bošnjaka za budućnost Balkana. "Ne možete naći nijednu moju izjavu u poslednjih… »
"Bošnjaci kao Srbi, imaju potrebu da propuste sve prilike" Vučić za FTV o BiH: "Odnos Srba i Bošnjaka ključan za budućnost…
Blic pre 9 sati
Vučić je izjavio je da Srbija ostaje posvećena stabilnosti na Balkanu, energetskom kontinuitetu i unapređenju dijaloga Istakao je važnost povećanja vlasničkog udela Srbije u NIS-u kako bi osnažila nadzor i kontrolu strateških sektora Predsednik Srbije… »
Vučić: Odnos između Srba i Bošnjaka ključni odnos za budućnost Balkana
RTK pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je uvek smatrao da je važan odnos između Beograda i Sarajeva, a da sada smatra to još više i istakao da je odnos između Srba i Bošnjaka ključni odnos za budućnost Balkana. Vučić je, u intervjuu za… »
Vučić: Odnos između Srba i Bošnjaka ključni odnos za budućnost Balkana
Telegraf pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je uvek smatrao da je važan odnos između Beograda i Sarajeva, a da sada smatra to još više i istakao da je odnos između Srba i Bošnjaka ključni odnos za budućnost Balkana. Vučić je, u intervjuu za… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 6 minutajoš 54 povezane
Skupština Srbije sutra glasa o predlozima pravosudnih zakona koje je predložio Uglješa Mrdić
Insajder pre 46 minutajoš 26 povezanih
Hor Karlovačke gimnazije napustio svečanost povodom Savindana zbog predsednika opštine
NIN pre 4 satijoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije: Zatražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara od 7. februara
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane