Povezane vesti

Rakočević bez zadrške: Ostakvu Obradovića nazvao moralnom, ovog igrača Zvezde žestoko isprozivao!

Rakočević bez zadrške: Ostakvu Obradovića nazvao moralnom, ovog igrača Zvezde žestoko isprozivao!

Hot sport pre 3 sata
Posebno mu je zasmetala velika plata koju ima! Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević analizirao je dosadašnji tok evroligaških sezona Partizana i Crvene zvezde, a kao centralnu temu izdvojio je događaj koji je posebno uzdrmao javnost – odlazak… »
"Ostavka Obradovića je moralna - u Zvezdi se troše pare i ne postoji odgovornost"

"Ostavka Obradovića je moralna - u Zvezdi se troše pare i ne postoji odgovornost"

B92 pre 4 sati
Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević osvrnuo se na dosadašnje evroligaške sezone Partizana i Crvene zvezde, te izvesno vest koja ju je obeležila, a to je odlazak Željka Obradovića. Najtrofejniji stručnjak u istoriji evropske košarke je podneo… »
Bivši Zvezdin kapiten o Željku Obradoviću: ''Njegova ostavka je bila moralna''

Bivši Zvezdin kapiten o Željku Obradoviću: ''Njegova ostavka je bila moralna''

Sportske.net pre 6 sati
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević bio je gost najnovijeg izdanja '' Košarkaškog podkasta sa Lukom i Kuzmom''. Tokom višečasovnog razgovora, Rakočević se dotakao i odlaska najtrofejnijeg evropskog trenera Željka… »
"Čini mi se da Zvezda ima neograničen budžet!" Čuveni košarkaš crveno-belih zagrmeo: Potpišemo jednog, trećeg, petog... Gde je…

"Čini mi se da Zvezda ima neograničen budžet!" Čuveni košarkaš crveno-belih zagrmeo: Potpišemo jednog, trećeg, petog... Gde je…

Kurir pre 9 sati
Trofejni košarkaš koji je između ostalog igrao i za Crvenu zvezdu, a sa nacionalnim timom osvajao medalje, govorio je o budžetu crveno-belih u aktuelnoj sezoni. "Ako uzmemo recimo Crvenu zvezdu gde, Crvena zvezda ima budžet od 30 ili više miliona evra… »
Bivši kapiten Zvezde i miljenik Delija o sezoni crveno-belih u Evroligi, iznenadio rečima o Jagu: "Što se..."

Bivši kapiten Zvezde i miljenik Delija o sezoni crveno-belih u Evroligi, iznenadio rečima o Jagu: "Što se..."

Telegraf pre 9 sati
Košakaši Crvene zvezde imaju odlične šanse da se bore za plej-of Evrolige posle tri uzastopne pobede u gostima, a naredni duel je protiv Dubaija u Beogradskoj areni, gde bi trijumf izuzetno značio izabranicima Saše Obradovića. Bivši kapiten kluba sa… »
"Ostavka Obradovića je moralna, da li se nešto drugo dešavalo u Partizanu - ne znam..."

"Ostavka Obradovića je moralna, da li se nešto drugo dešavalo u Partizanu - ne znam..."

Telegraf pre 9 sati
Prvi deo sezone u Evroligi, bez sumnje je obeležila vest da Željko Obradović nije više trener Partizana. Od tog trenutka je konstantno neka turbulencija u crno-belom taboru, koju sada pokušava da ugasi novi šef struke Đoan Penjaroja. Igor Rakočević… »

Vesti dana »