Povezane vesti

Rakočević bez zadrške: Ostakvu Obradovića nazvao moralnom, ovog igrača Zvezde žestoko isprozivao!

Rakočević bez zadrške: Ostakvu Obradovića nazvao moralnom, ovog igrača Zvezde žestoko isprozivao!

Hot sport pre 21 dana
Posebno mu je zasmetala velika plata koju ima! Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević analizirao je dosadašnji tok evroligaških sezona Partizana i Crvene zvezde, a kao centralnu temu izdvojio je događaj koji je posebno uzdrmao javnost – odlazak… »
"Ostavka Obradovića je moralna - u Zvezdi se troše pare i ne postoji odgovornost"

"Ostavka Obradovića je moralna - u Zvezdi se troše pare i ne postoji odgovornost"

B92 pre 21 dana
Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević osvrnuo se na dosadašnje evroligaške sezone Partizana i Crvene zvezde, te izvesno vest koja ju je obeležila, a to je odlazak Željka Obradovića. Najtrofejniji stručnjak u istoriji evropske košarke je podneo… »
Bivši Zvezdin kapiten o Željku Obradoviću: ''Njegova ostavka je bila moralna''

Bivši Zvezdin kapiten o Željku Obradoviću: ''Njegova ostavka je bila moralna''

Sportske.net pre 21 dana
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević bio je gost najnovijeg izdanja '' Košarkaškog podkasta sa Lukom i Kuzmom''. Tokom višečasovnog razgovora, Rakočević se dotakao i odlaska najtrofejnijeg evropskog trenera Željka… »
"Čini mi se da Zvezda ima neograničen budžet!" Čuveni košarkaš crveno-belih zagrmeo: Potpišemo jednog, trećeg, petog... Gde je…

"Čini mi se da Zvezda ima neograničen budžet!" Čuveni košarkaš crveno-belih zagrmeo: Potpišemo jednog, trećeg, petog... Gde je…

Kurir pre 21 dana
Trofejni košarkaš koji je između ostalog igrao i za Crvenu zvezdu, a sa nacionalnim timom osvajao medalje, govorio je o budžetu crveno-belih u aktuelnoj sezoni. "Ako uzmemo recimo Crvenu zvezdu gde, Crvena zvezda ima budžet od 30 ili više miliona evra… »
Bivši kapiten Zvezde i miljenik Delija o sezoni crveno-belih u Evroligi, iznenadio rečima o Jagu: "Što se..."

Bivši kapiten Zvezde i miljenik Delija o sezoni crveno-belih u Evroligi, iznenadio rečima o Jagu: "Što se..."

Telegraf pre 21 dana
Košakaši Crvene zvezde imaju odlične šanse da se bore za plej-of Evrolige posle tri uzastopne pobede u gostima, a naredni duel je protiv Dubaija u Beogradskoj areni, gde bi trijumf izuzetno značio izabranicima Saše Obradovića. Bivši kapiten kluba sa… »
"Ostavka Obradovića je moralna, da li se nešto drugo dešavalo u Partizanu - ne znam..."

"Ostavka Obradovića je moralna, da li se nešto drugo dešavalo u Partizanu - ne znam..."

Telegraf pre 21 dana
Prvi deo sezone u Evroligi, bez sumnje je obeležila vest da Željko Obradović nije više trener Partizana. Od tog trenutka je konstantno neka turbulencija u crno-belom taboru, koju sada pokušava da ugasi novi šef struke Đoan Penjaroja. Igor Rakočević… »

Vesti dana »