Povezane vesti
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji simbol odnosa prema turizmu
Medijska kutija pre 5 sati
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera neodgovornog odnosa prema javnom interesu, turizmu i razvoju grada, ocenio je Miroslav Marjanović predsednik opštinskog odbora koalicije “Niš, moj grad” u Niškoj Banji. Prema… »
Miroslav Marjanović: Hotel „Srbija“ simbol neispunjenih obećanja u Niškoj Banji
Jugmedia pre 8 sati
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera neodgovornog odnosa prema javnom interesu, turizmu i razvoju grada“, rekao je Miroslav Marjanović predsednik opštinskog odbora koalicije Niš, moj grad u Niškoj Banji. Saopštenje… »
Koalicija: Hotel "Srbija" u Niškoj Banji simbol neispunjenih obećanja vlasti
N1 Info pre 9 sati
Zapušteno stanje hotela "Srbija" u Niškoj Banji je simbol propuštenih prilika i neispunjenih obećanja, saopštila je danas Koalicija "Niš moj grad", zahtevajući od nadležnih institucija jasne odgovore, transparentnost i konkretne rokove za rekonstrukciju… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 6 minutajoš 54 povezane
Skupština Srbije sutra glasa o predlozima pravosudnih zakona koje je predložio Uglješa Mrdić
Insajder pre 46 minutajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije: Tražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara
Nova ekonomija pre 3 satajoš 23 povezane
Policija iznela sve detalje tragične pogibije 7 navijača: Ima još povređenih, službe ne mrdaju sa lica mesta
Mondo pre 21 minutajoš 51 povezana