Povezane vesti
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji simbol odnosa prema turizmu
Medijska kutija pre 22 dana
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera neodgovornog odnosa prema javnom interesu, turizmu i razvoju grada, ocenio je Miroslav Marjanović predsednik opštinskog odbora koalicije “Niš, moj grad” u Niškoj Banji. Prema… »
Miroslav Marjanović: Hotel „Srbija“ simbol neispunjenih obećanja u Niškoj Banji
Jugmedia pre 22 dana
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera neodgovornog odnosa prema javnom interesu, turizmu i razvoju grada“, rekao je Miroslav Marjanović predsednik opštinskog odbora koalicije Niš, moj grad u Niškoj Banji. Saopštenje… »
Koalicija: Hotel "Srbija" u Niškoj Banji simbol neispunjenih obećanja vlasti
N1 Info pre 22 dana
Zapušteno stanje hotela "Srbija" u Niškoj Banji je simbol propuštenih prilika i neispunjenih obećanja, saopštila je danas Koalicija "Niš moj grad", zahtevajući od nadležnih institucija jasne odgovore, transparentnost i konkretne rokove za rekonstrukciju… »
Vesti dana »
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: Pregovori u Ženevi bili teški, razgovori će biti nastavljeni
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
Nova.rs: Priveden Gorski Matović, batinaš koji je tukao studente u Novom Sadu
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Osumnjičeni za paljenje auta Baki Prasetu može da robija do 12 godina Jutjuberu uništio brabusa od 500.000 evra, evo kakvu kaznu može da dobije
Blic pre 51 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 19. februar: Sutra jutro hladno, tokom dana toplije
Beta pre 2 satajoš 33 povezane