Povezane vesti
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji simbol odnosa prema turizmu
Medijska kutija 27.01.2026
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera neodgovornog odnosa prema javnom interesu, turizmu i razvoju grada, ocenio je Miroslav Marjanović predsednik opštinskog odbora koalicije “Niš, moj grad” u Niškoj Banji. Prema… »
Miroslav Marjanović: Hotel „Srbija“ simbol neispunjenih obećanja u Niškoj Banji
Jugmedia 27.01.2026
Hotel „Srbija“ u Niškoj Banji predstavlja jedan od najočiglednijih primera neodgovornog odnosa prema javnom interesu, turizmu i razvoju grada“, rekao je Miroslav Marjanović predsednik opštinskog odbora koalicije Niš, moj grad u Niškoj Banji. Saopštenje… »
Koalicija: Hotel "Srbija" u Niškoj Banji simbol neispunjenih obećanja vlasti
N1 Info 27.01.2026
Zapušteno stanje hotela "Srbija" u Niškoj Banji je simbol propuštenih prilika i neispunjenih obećanja, saopštila je danas Koalicija "Niš moj grad", zahtevajući od nadležnih institucija jasne odgovore, transparentnost i konkretne rokove za rekonstrukciju… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Kompletan raspored plej-ofa Super lige Srbije - Moraćemo da sačekamo na večiti derbi
Sportske.net pre 37 minutajoš 46 povezanih
Sutra kreće puna digitalna kontrola granica EU: Najveće novosti odnose se na ove putnike
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane