Povezane vesti
Dan sećanja na žrtve holokausta u Aušvicu bez političara, samo uz poruke preživelih
NIN 27.01.2026
Dan sećanja na žrtve holokausta, 81 godinu otkako su najveću nemačku nacističku fabriku smrti, logor Aušvic-Birkenau, oslobodili vojnici Crvene armije, posvećen je na ovu godišnjicu samo glasovima preživelih, prvi put bez ikakvih obraćanja državnika… »
Dan sećanja na žrtve holokausta u Aušvicu bez političara, samo uz poruke preživelih (FOTO)
Insajder 27.01.2026
Dan sećanja na žrtve holokausta, 81 godinu otkako su najveću nemačku nacističku fabriku smrti, logor Aušvic-Birkenau, oslobodili vojnici Crvene armije, posvećen je na ovu godišnjicu samo glasovima preživelih, prvi put bez ikakvih obraćanja državnika… »
Dan sećanja na žrtve holokausta u Aušvicu bez političara, samo uz poruke preživelih
Danas 27.01.2026
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 32 minutajoš 25 povezanih
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 11 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 37 minutajoš 1 povezana