Povezane vesti
"Nećemo da budemo Kulići 2" Oglasio se Terzin brat nakon što im je Milica dovela dete: "Preko glave mi je..."
Telegraf pre 23 dana
Rijaliti igračica Milica Veličković dozvolila je roditeljima Borislava Bore Terzića, kao i njegovom bratu, da provedu dan sa unukom Barbarom. Sada se oglasio Terzin brat Miloš koji je striktan u tome da to ne komentariše jer, kako kaže, ne žele da budu… »
"Nećemo da budemo Kulići 2" Oglasio se Terzin brat nakon što je Milica Veličković odvela ćerku Barbaru kod njih: "Svega mi je…
Blic pre 23 dana
Miloš Terzić izbegava medijska pitanja, ističući da želi distancu od rijaliti programa. Terzićeva porodica je provela kvalitetno vreme sa Barbarom u pozitivnoj atmosferi. Milica Veličković dozvolila roditeljima Borislava Bore Terzića, kao i njegovom… »
Milica Veličković odvela ćerku Barbaru kod terzinih roditelja: Ovo su svi detalji susreta: "Juče je bila kod njih u Kaluđerici…
Blic pre 23 dana
Tokom krštenja ćerke Barbare, Terza se pojavio, ali je situacija rezultirala neprijatnošću. Milica Veličković izjavila je da su reakcije Terze i događaji tokom ceremonije bili problematični. Bivši rijaliti učesnik Nemanja Gačić gostovao je u jednoj… »
Vesti dana »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao život"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Sutra veliki sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu! Evropska komisija prihvatila inicijativu Srbije, slede i konsultacije o tržištu mleka (video)
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Nova pre 6 satijoš 15 povezanih
Deveti dan protesta mlekara: Blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 20 povezanih