Povezane vesti

"Nećemo da budemo Kulići 2" Oglasio se Terzin brat nakon što im je Milica dovela dete: "Preko glave mi je..."

"Nećemo da budemo Kulići 2" Oglasio se Terzin brat nakon što im je Milica dovela dete: "Preko glave mi je..."

Telegraf pre 7 sati
Rijaliti igračica Milica Veličković dozvolila je roditeljima Borislava Bore Terzića, kao i njegovom bratu, da provedu dan sa unukom Barbarom. Sada se oglasio Terzin brat Miloš koji je striktan u tome da to ne komentariše jer, kako kaže, ne žele da budu… »
"Nećemo da budemo Kulići 2" Oglasio se Terzin brat nakon što je Milica Veličković odvela ćerku Barbaru kod njih: "Svega mi je…

"Nećemo da budemo Kulići 2" Oglasio se Terzin brat nakon što je Milica Veličković odvela ćerku Barbaru kod njih: "Svega mi je…

Blic pre 8 sati
Miloš Terzić izbegava medijska pitanja, ističući da želi distancu od rijaliti programa. Terzićeva porodica je provela kvalitetno vreme sa Barbarom u pozitivnoj atmosferi. Milica Veličković dozvolila roditeljima Borislava Bore Terzića, kao i njegovom… »
Milica Veličković odvela ćerku Barbaru kod terzinih roditelja: Ovo su svi detalji susreta: "Juče je bila kod njih u Kaluđerici…

Milica Veličković odvela ćerku Barbaru kod terzinih roditelja: Ovo su svi detalji susreta: "Juče je bila kod njih u Kaluđerici…

Blic pre 21 sat
Tokom krštenja ćerke Barbare, Terza se pojavio, ali je situacija rezultirala neprijatnošću. Milica Veličković izjavila je da su reakcije Terze i događaji tokom ceremonije bili problematični. Bivši rijaliti učesnik Nemanja Gačić gostovao je u jednoj… »

Vesti dana »