Povezane vesti
Asmin otkrio detalje dogovora sa produkcijom Elite 9: "Moje je da gazim i da pravim priču, oni me plaćaju"
Blic 27.01.2026
Asmin smatra učešće u rijalitiju svojim profesionalnim zadatkom i obavezuje se na maksimalnu posvećenost. Istakao je visok nivo podrške i uslova koji produkcija pruža učesnicima ovog šoua. Asmin Durdžić je bez dlake na jeziku govorio o svom učešću u… »
Otkriveni detalji ugovora! Ovo su uslovi koje produkcija ispunjava Asminu: "Moje je da gazim, oni me plaćaju"
Telegraf 27.01.2026
Aktuelni učesnik "Elite 9", Asmin Durdžić, progovorio je o svom učešću u popularnom rijalitiju koji se emituje na Pink televiziji. Alibava je otkrio šta tačno podrazumeva njegov dogovor sa produkcijom. Iako mu je ovo prva sezona, Asmin Durdžić ističe da… »
Vesti dana »
Cena nafte Brent premašila 118 dolara po barelu, gas u Evropi poskupeo za 35 odsto
Insajder pre 24 minutajoš 136 povezanih
Jedan ga ubio, drugi pomogao da se unište dokazi: Uhapšena dvojica Zrenjaninaca zbog ubistva, telo žrtve pronađeno u Tisi
Blic pre 19 minutajoš 19 povezanih
Jokićev "tripl-dabl" sa izgubljenim loptama - šokantan poraz Denvera VIDEO
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih
Tuga u regionu: Preminuo mladić iz Bileće koji je pao sa 4. sprata Studentskog doma u Kotoru
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih