Povezane vesti
Asmin otkrio detalje dogovora sa produkcijom Elite 9: "Moje je da gazim i da pravim priču, oni me plaćaju"
Blic pre 23 dana
Asmin smatra učešće u rijalitiju svojim profesionalnim zadatkom i obavezuje se na maksimalnu posvećenost. Istakao je visok nivo podrške i uslova koji produkcija pruža učesnicima ovog šoua. Asmin Durdžić je bez dlake na jeziku govorio o svom učešću u… »
Otkriveni detalji ugovora! Ovo su uslovi koje produkcija ispunjava Asminu: "Moje je da gazim, oni me plaćaju"
Telegraf pre 23 dana
Aktuelni učesnik "Elite 9", Asmin Durdžić, progovorio je o svom učešću u popularnom rijalitiju koji se emituje na Pink televiziji. Alibava je otkrio šta tačno podrazumeva njegov dogovor sa produkcijom. Iako mu je ovo prva sezona, Asmin Durdžić ističe da… »
Vesti dana »
Posle tuče Čede Jovanovića i advokata Mladenovića: Dežurni javni tužilac naložio policiji da uzmu izjave učesnike i svedoka i da pribave dokaze
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 8 satijoš 8 povezanih
(FOTO/VIDEO)"Šteta je totalna, cela porodica živi od ovoga": Vlasnik cvećare o trećem napadu na lokal
N1 Info pre 7 satijoš 15 povezanih