Povezane vesti
(Foto) Predsednik Srbije na otvaranju rekonstruisane škole u Trsteniku: Jedino znanje niko nikada ne može da vam oduzme
Newsmax Balkans pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič prisustvovao je otvaranju rekonstruisane Osnovne škole "Dobrica Ćosić" u Velikoj Drenovi u opštini Trstenik. Vučić je nakon otvaranja i obilaska rekonstruisane zgrade škole rekao da je veoma srećan zbog toga što je… »
"Posmatraju me sa poštovanjem, pažljivo slušaju šta govorim," Vučić: Da dozvolim da neko ponižava Srbiju neću i ne bih nikada…
Blic pre 7 sati
Predsednik Vučić je izrazio neodobravanje vandalizovanja spomenika Gavrilu Principu Vučić je podvukao značaj zaštite časti i ugleda Srbije u međunarodnim odnosima Moram priznati da to ne razumem, ja čak ne bih voleo da oni idu u zatvor zato što ja ne… »
Uništavali ste nam život u zemlji godinu dana. Predsednik Vučić o aktuelnim temama: Obnavljamo još 27 škola!
Dnevnik pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon obilaska rekonstruisane osnovne škole u Velikoj Drenovi, ističući da se obnavlja još 27 u čitavoj zemlji. Vučić je na pitanje novinara odgovorio o uništavanju spomenika Gavrilu Principu. - Morava… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 6 minutajoš 54 povezane
"Treba da se prekine sednica da se ne bi trošile narodne pare" Burna rasprava u Skupštini Srbije, Brnabić otkrila da li biti povučen set pravosudnih zakona: "Došli ste pre pola sata, ali ćete platu za danas uzeti" (video)
Blic pre 10 minutajoš 26 povezanih
FOTO i VIDEO: Ceo hor Karlovačke gimnazije izašao iz sale pred početak Svetosavske priredbe
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara od 7. februara
Euronews pre 11 minutajoš 23 povezane