Povezane vesti
Penzionisani general Simović: Nije istina da sam u kućnom pritvoru, niti da sam osuđen
NIN pre 6 sati
Penzionisani general Milosav Simović izjavio je, povodom navoda da je osuđen i da se nalazi u kućnom pritvoru, da te tvrdnje nisu istinite. "Trenutno se vraćam sa manifestacije 'Guslarsko veče'. Nije istina da sam u kućnom pritvoru niti da sam osuđen“… »
Oglasio se penzionisani general Simović o navodima da je u kućnom zatvoru sa nanogicom
Pravda pre 8 sati
General Milosav Simović govorio je za portal InfoVranjske.rs povodom objava doktora Dragana Milića iz Niša koji je, podsećanja radi, objavio da se prema njegovim saznanjim penzionisani general Simović nalazi na odsluženju zatvorske kazne u kućnom… »
Oglasio se penzionisani general Simović o navodima da je u kućnom zatvoru sa nanogicom
Nova pre 9 sati
General Milosav Simović govorio je za portal InfoVranjske.rs povodom objava doktora Dragana Milića iz Niša koji je, podsećanja radi, objavio da se prema njegovim saznanjim penzionisani general Simović nalazi na odsluženju zatvorske kazne u kućnom… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 0 minutajoš 67 povezanih
"Treba da se prekine sednica da se ne bi trošile narodne pare" Burna rasprava u Skupštini Srbije, Brnabić otkrila da li biti povučen set pravosudnih zakona: "Došli ste pre pola sata, ali ćete platu za danas uzeti" (video)
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
Lesor se oglasio nakon užasa u Rumuniji: Košarkaš uputio poruku posle smrti navijača PAOK-a!
Hot sport pre 25 minutajoš 59 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara od 7. februara
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane