Povezane vesti
(Foto) Čeda Jovanović otišao kod roditelja Ace Kosa: Podelio do sada neviđenu sliku: "Činiš moj život mnogo boljim!"
Kurir pre 2 sata
Prijatelj političara Čede Jovanovića, Aleksandra Kos, oglasio se danas i otkrio da njegovi roditelji proslavljaju 40. godina braka. Nakon njihove zajedničke fotografije, Aca Kos je podelio sliku na kojoj se nalazi i Čeda. Naime, Aca Kos je na Instagram… »
Čeda Jovanović u društvu roditelja ace Kosa: Podelili nikad viđenu sliku uz opis: "Činiš moj život mnogo boljim" (foto)
Blic pre 3 sata
Roditelji Aleksandra Kosa proslavila su 40 godina braka. Kos je podelio porodične fotografije sa Čedom povodom ove prilike. Prijatelj političara Čede Jovanovića, Aleksandra Kos, oglasio se danas i otkrio da njegovi roditelji proslavljaju 40. godina… »
Aca Kos upoznao Čedu sa roditeljima, odveo ga u porodični dom: "Ti činiš moj život mnogo boljim"
Telegraf pre 3 sata
Najbolji prijatelj i cimer Čede Jovanovića, Aca Kos, privlači pažnju javnosti nedeljama unazad zbog odnosa s bivšim političarem, ali i privođenja koje se nedavno dogodilo u Beogradu. Aleksandar Kos putem Instagrama često deli detalje svog privatnog… »
Kako izgledaju roditelji Ace Kosa? Prijatelj Čede Jovanovića objavio fotku svoje porodice, pa im se javno obratio
Mondo pre 5 sati
Aleksandar Kos, partner političara Čede Jovanovića, podelio je lepe vesti na društvenim mrežama i otkrio da njegovi roditelji obeležavaju 40 godina braka. Aleksandar Kos je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa svojim roditeljima i tom prilikom im… »
Aca Kos prvi put objavio sliku roditelja! Sad je jasno u kakvim su odnosima, ove reči im je uputio
Telegraf pre 6 sati
Druga političare Čede Jovanovića, Aca Kos privlači pažnju javnosti nedeljama unazad zbog odnosa s njim i privođenja. Aca Kos se sada oglasio na Instagramu i podelio srećne vesti, ali pokazao članove porodice. On je objavio sliku na kojoj pozira sa… »
(Foto) Ovo su roditelji Aleksandra Kosa. Objavio srećne vesti, porodično uživaju na moru: "Moji najmiliji"
Blic pre 7 sati
Kos je nedavno kupio nekretninu na Kipru Prijatelj Čede Jovanovića je nedavno bio uhapšen zbog nedozvoljenih supstanci Aleksandar Kos, muškarac sa kojim živi političar Čeda Jovanović, podelio je srećne vesti na društvenim mrežama i otkrio da njegovi… »
Vesti dana »
Studentkinja: Kod nas se već 13 godina sprovodi model zasnovan na jeftinoj radnoj snazi, a ne na ekonomiji znanja
N1 Info pre 41 minutajoš 54 povezane
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 2 satajoš 26 povezanih
"Nisi poželjan u našoj školi“: Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom opštine (video)
Pravda pre 2 satajoš 30 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane
Policija iznela sve detalje tragične pogibije 7 navijača: Ima još povređenih, službe ne mrdaju sa lica mesta
Mondo pre 20 minutajoš 51 povezana